6 Aralık 2012 Perşembe

BİZE NELER OLUYOR?

Evet bu zamanlarda herkes kendi kendine bu soruyu soruyor.
Bana neler oluyor da içimde anlam veremediğim bir sıkıntı oluşuyor. Eskiden olduğum gibi ne sabır ne de tolerans gösterebiliyorum. Zaman sanki avuçlarımın içinden akıp gidiyor. Hiç bir işimi zamanında bitiremiyorum. Bedenimde  kelimelerle ifade edemediğim bir rahatsızlık hissi var.Tahmin ediyorum ki bir çoğunuz bu tür garip duygular içindesiniz.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Sizin içinde bulunduğunuz asıl yerel realite deneyimlerinize yansıyamıyor. Siz bir şekilde bölünmüş bir realite içinde bulunuyorsunuz. Çünkü deneyiminizde olan realite ile farkındalığınıza girmekte olan realite aynı değil. Bu değişikliğe UYUM göstermek zorundasınız. Zorundasınız diyorum çünkü sizin deneyimlemekte olduğunuz frekans aralığı yeni bir üst seviye frekans aralığına geçmenizi zorluyor. Artık tekamül sürecindesiniz. Bunun geri dönüşü olamaz ancak direndiğiniz taktirde biraz sancılı bir süreç haline dönüşür. Tüm bu sıkıntılarınızın sebebi ALTBİLİNÇ hatıraları ile ÜSTBİLİNCİN BÜTÜN BİLİNÇ ile endişe ve korkularınızdan dolayı bağlantı içinde olamamasından kaynaklanıyor. Ortada BİR OLAMAMA diğer bir ifadeyle BÜTÜNLEŞEMEME sorunu var. Bu durumda deneyim içinde bulunan BİREYSEL BİLİNCİNİZ boşlukta kalıyor. Üç BENLİK BİLİNCİNİN DE birbiriyle senkronize halinde olması gerekir ki BÜTÜN BİLİNÇ ile tam bağlantı içinde bulunsun. İşte tüm problemler buradan çıkıyor.
Tüm oluşum EVRENSEL BİR HARMONİDİR. Bu harmoniye ayak uyduramazsanız anlam veremediğiniz sıkıntılar içinde çabalayıp durursunuz.
''Tamam bunu anladık fakat sen bize çözüm nedir onu söyle.'' dediğinizi duyar gibiyim.
Evet çözüm sizin eterik bedeninizin titreşim frekansını yani duygu ve düşüncelerinizi yeniden gözden geçirmenizde yatıyor. Şunu iyi bilmenizi istiyorum ki eski duygu ve düşünce sisteminiz yaklaşmakta olan yeni dönemde işe yaramayacaktır.
Öncelikle altbilinç birikimlerinizi temizleyin. Aynı bilgisayarda yaptığınız gibi istenmeyenlerin hepsi çöpe. İşe ilk olarak önce kendinizi, sonra geçmiş pişmanlıklarınızı ve en son olarak da yaşamınızı olumsuz etkileyen olay ve insanları kabullenip onları affetmekle başlayın ve bu süreci yaşamınızın bir ilkesi haline getirin. Hiç bir olay ve kişinin zihninizde barınmasına müsaade etmeyin.Tüm bu sürecin bitiminde bedeninizdeki hafifliği farkedin. An içinde kaldığınız sürece ve bunun farkındalığında bilinçli bir şekilde attığınız her adım sizin bir sonraki sonsuz şimdilerinizi oluşturuyor. Bunu hiç ama hiç unutmayın. Zihninizi zamandan koparın.
21 aralık 2012 bizim deneyimimizde bulunan frekans aralığından bir üst seviye frekans aralığına geçiş sürecinin başladığı bir andır. BU GEÇİŞİN TÜY GİBİ HAFİF YADA SANCILI OLMASI BİREYSEL BİLİNÇLERİN FARKINDALIĞINA BAĞLIDIR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR