28 Aralık 2012 Cuma

HASTALIK SADECE BİR İLLÜZYON MU? BU KADAR DA UÇMA!

HASTALIK SADECE YEREL REALİTENİZDE DENEYİMLEDİĞİNİZ BİR İLLÜZYONDUR. Şimdi bir çoğunuz ''bu sadece bir hayalden başka bir şey değil'' diyeceksiniz. Yerden göğe kadar haklısınız. Zamanın başlangıcından beri tüm hücreleriniz bu tip bilgilerle doldu taştı. İşte bu yüzden yeni bilgilere adapte olmak geceden sabaha oluşacak bir durum değil. Fakat ben kendi yorumumu getireyim, sizde şöyle bir üstünkörü düşünün.
İnsan moleküler yapısıyla  yerel realite ortamında saniyede 65 ile 70 kez  titreşiyor. Bu titreşimi her düşürüp yükselttiğinizde farklı frekanslara geçip farklı realiteleri deneyimliyorsunuz. Buraya kadar anlaştık mı?
Eğer beden titreşiminiz 50 t/sn'ye düşerse grip gibi olağan görülen hastalıklara bunun da altına 40 t/sn civarında dolaşırsanız tatsız hastalık denen rahatsızlıkları deneyimliyor olabilirsiniz. Keder, acı, ıstırap, endişe, kıskançlık, kaygı, intikam, affetmeme ve daha nice unutmuş olabileceğim insana özgü bu duygular hastalık denen illüzyonların yatağıdır. Bu seviyede seç seçebildiğin rahatsızlığı ve onlara geçmiş bağlantılı destek sağlayın. Burada geçmiş demekle bu tip illüzyonların bir geçmişle özdeşleşme olayı vardır. Bunlar AN'da varolamaz. Siz tüm bunları geçmişten aldığınız bağlantıyla güçlendirirsiniz. Fakat iyi haber! Tüm bunları bedeninizden silip atma şansınız sizin elinizde. Öncelikle zihninizde rahatsızlığın öncesini imgeleyin. Bağlantıyı farkedin ve o bağı zihninizde kesin. Şimdi hastalığın geçmişle olan bağını kestiniz. Sonra o sağlıklı halinizi tam olarak imgeleyin ve tüm hücrelerinizde hissedin. Bakın bunu tam %100 olarak hissetmelisiniz ki bu hemen kolay olmayacak fakat pratik bunu zamanla mükemmelliğe taşıyacaktır. AN'da kalın ve geriye bir daha dönmeyin. İşlem bu kadar basit!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR