26 Ocak 2013 Cumartesi

ÇOK ETKİLİ BİR TEZAHÜR YÖNTEMİ...

Bu yöntem tamamen bana ait olup tam anlamıyla yapıldığında şaşırtıcı sonuçlar alacağınızdan hiç şüphem yok. En azından ben şahsen mükemmel sonuçlar alıyorum. Şimdi elinize bir kitap veya dergi alın ve okumaya başlayın. Okurken gözlerinizle mi yoksa dudaklarınızı oynatarak mı okuyorsunuz?
Diğer bir deyişle içinizden mırıldanıyor musunuz? Bu okuma eylemini Tamamen zihninizle okuyabiliyor musunuz? Kendinizi iyice gözlemleyin. Diyelim ki dua ediyorsunuz ve mırıldandığınızı farkettiniz. Bu defa zihninizden dua etmeye başlayın. Eğer zihniniz farklı bir düzeyde çalışmıyorsa biraz zorlanabilirsiniz. Başınızda bir ağrı hissi oluşabilir. Çünkü siz fiziksel düzeyde varolmaya programlandınız. Oysa sizden yapmanızı istediğim eylem titreşimsel enerji düzeyinde oluşacak. Bunu başarmaya başladığınızda niyet ve istekler çok daha çabuk kütlesel düzeyde oluşacak.
DENEYİN ve GÖRÜN.

3 yorum:

  1. Bunu biraz daha açmanızı rica ediyorum.Niyetler düzeyinde nasıl çalışılır.Sanırım kastettiğiniz imgelemeden daha farklı.

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle yoğunluktan dolayı kimi zaman cevap vermekte gecikiyorum.
    Bundan dolayı özür dilerim.
    Niyet bizim sahip olduğumuz ve titreşim düzeyi farklı bir alana açılan kapımızdır. Bu duygu veya titreşim düzeyi demek daha doğru olur, bu alanı kullanmak için kelimelere gerek yoktur. Sadece hissedin ve hisler kuantum dediğimiz alana dokunabileceğiniz bir araçtır. Görünmez düzey bizim sonsuz versiyona sahip olmuş olan potansiyel kaderimizi barındırır. Eğer o dili kullanmayı biliyorsanız istediğiniz gelecek halinizi raflardan çekip şimdiki realitenize getirebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Gözlerimizle mi okuyarak yapmalıyız? Yani gözlerimizdr bir konuyu cümle olarak içimizden mi okumalı?

    YanıtlaSil

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR