21 Ocak 2013 Pazartesi

MÜKEMMEL YAŞAM HEPİMİZİN HAKKI!

Esinlenmeler yeniden subatomik düzeyden gelip parmak uçlarımdan bizim yerel realitemize çıkmaya başladı. Bu defa istek ve niyetlerimizi yaşam deneyimlerimize tezahür ettirme üzerine sohbet edeceğiz.
Evet hepimiz mutlu bir yaşam için buradayız. Eğer geçmiş yaşam dediğimiz farkındalıklarımızın varlığını hissedebiliyorsak aynı hataları yapmamak için buradayız. Bize anlatıldığı gibi  KUANTUM DÜZEY diye ayrı bir mekan ve ayrı bir zaman yoktur. Tüm bu ayrılık illüzyonu sadece bir algılama meselesidir. TEK BİR YER VE TEK BİR AN VARDIR O DA ŞU AN'DIR. TÜM ÖĞRENDİKLERİMİZ BİZİM GERÇEKLİĞİMİZİ ALGILAMAMIZ İÇİNDİR. Şimdi çok şaşıracağınız bir açıklamada bulunacağım. Egomuz bu iddiaya şiddetle karşı çıkacaktır. 
KUANTUM DÜZEY DİĞER BİR DEYİŞLE ENERJİ BOYUTU İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ YERDİR. Bu yüzden tüm istek ve niyetlerimizi anında GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ. 
Sadece enerji boyutunda olduğumuzu birebir hissetmemiz gerekir. Eğer bunu başaramıyorsak endişelenmemize gerek yok çünkü bu realitemiz üzerindeki farkındalığımız tam değil demektir.
BU TEZAHÜR İŞLEMİNİ NASIL BAŞARABİLİRİZ?
BU KONUYU İYİCE OLGUNLAŞMASI İÇİN BİRAZ BEKLETMEM GEREKEBİLİR...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder