8 Şubat 2013 Cuma

EVET HAKLISINIZ ZAMAN GERÇEKTEN HIZLANDI!

Her birimiz zamanın eskiye nazaran hızlandığı konusunda konuşup duruyoruz. Bunun sadece geçen zamanın bizde yarattığı yanlış algı olduğunu zannediyoruz. Çünkü realitede bir  günü hala 24 saat yaşıyoruz değil mi? Evet bir gün hala 24 saat fakat dünyanın çekirdeğinin dönüş hızı bir diğer deyişle rezonansı 7.4 hertz (devir/sn) hızdan 12Hz. hıza ulaşmış durumdadır. Yani daha basit anlaşılması açısından yaşadığımız bir gün 24 saati 16 saat olarak hissediyoruz. Dünyanın içinde bulunduğu  frekans titreşimi arttıkça diğer frekans titreşimleri arasında daha büyük genliklerde salınma eğilimi oluşmaya başlar. Bu dünyanın rezonans artışı diğer bir ifadeyle nabız atışıdır.
Gel gelelim bu değişimleri bir çok bilim insanları sahip oldukları düşünce yapısı içinde değerlendirdikleri için aynı 21 ARALIK olayında olduğu gibi yanlış değerlendirmelerde bulunuyorlar. Bu zaman hızlanması dünyanın ters yönde harekete geçeceği anlamına gelmez.
Neden biliyor musunuz ?
Çünkü  hepimiz farklı frekansta bulunmuş  olacağız. İşte biliminsanları bir türlü bunu anlayamıyorlar.
Farklı frekansta farklı sonuçlar oluşur. İçinde bulunduğumuz düşünce sisteminin öngördüğü sonuçlar farklı frekanslardaki düşünce biçimimiz ile aynı olması beklenemez. O sonuçlar o frekans boyutunda geçerlidir.
EMİNİM Kİ GÜNÜN BİRİNDE BENİ ANLAYACAKLAR... NOT: BİREYSEL SEANSLARIMDA UYGULADIĞIM 7 MUCİZEVİ THETA BİLİNÇALTI TEKNİKLERİNE SAHİP OLMAK İSTERSENİZ BLOG BAŞLIĞINI İNCELEYİN. (TEKNİKLER+Kitap1 "UYUM MUCİZESİ"+Kitap2 "YAŞADIĞINIZI MI SANIYORSUNUZ?)

2 yorum:

  1. Merhaba Tuncay bey,günler gerçekten çok kısa kalıyor.Öyle ki sıkılmaya zaman bulamıyorum.Yapacak O kadar şey var ki,yetiştirmek olanaksız hale geliyor.Kendimize zamanı artıracak bir förmül olabilir mi? diye düşünüyorum.Hoşçakalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oktay Bey merhaba,
      zaman sadece kişiye özel değişen göreceli bir kavram olduğunun bilincinden yola çıkarsak evet kendinize biraz daha fazla zaman bulma imkanınız olabilir.
      Yapacağınız işleri planlayın ve onların sadece sonuçlarının olmuş bitmiş olduğunun bilincine varın ve göreceksiniz ki hepsi aynı sizin isteğiniz doğrultusunda yetişecek.

      Sil

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR