23 Mart 2013 Cumartesi

BOYUT İÇİNDE BOYUT! RÜYA İÇİNDE RÜYA!

İnsan beyni 5 ana dalga boyunda titreşir. Bunlar beynin uyku halinde içinde bulunduğu ALPHA, THETA ve DELTA düzeyleri ile yerel gerçekliğin deneyimlendiği hallerde oluşan BETA ve GAMA  titreşim frekans aralığında oluşan realitelerdir.
Beynin titreştiği frekansın yüksekliği ile beden titreşiminin frekans değeri birbiriyle ters orantılıdır.
Beynin yaydığı titreşim artarsa beden titreşimi azalır ve dolayısıyla bedensel huzursuzluklar başlar. Burada önemli olan beynin sağ ve sol loblarının  birbiriyle uyum içinde olmaları ve bu senkronizasyon sonucu oluşan harmoniyi yakalayabilmesidir. Beyin titreşiminin artışı bu iki lob arasındaki dengeyi bozar. İşte bu yüzden maruz kaldığımız yerel realitenin içindeki bilgi titreşimlerinden sıyrılıp bol bol meditasyon yapmalı ki beyin dinlenmeye geçsin.
İnsan yerel realitesini deneyimlediği günlük yaşamında BETA düzeyinde titreşir. Bu boyut düzeyi 13 - 30 Hz yani devir/sn titreşim frekansıdır. Bu titreşim frekansı arttıkça beden titreşimi azalıp öfke ve huzursuzluk duyguları artarak şiddete olan eğilimi baş gösterir. Bu olumsuz duygular da beraberinde bedensel rahatsızlıkları getirir.

ALPHA düzeyi dünyanın çekirdeğinin titreşim frekansına denk gelen 7.5 - 12 Hz frekansıdır. Beynin bu titreşim seviyesinde yerel gerçeklik farkındalığı artar. Bu düzey uykunun ilk evresidir. Dünyanın çekirdek hızı günümüzde 12 Hz üzerinde seyretmeye başladığı için bu frekansa uyum seviyesi de çok önemlidir. Bilinç düzeyinin  bundan dolayı sürekli artış içinde bulunması gerekir. Bilinç düzeyi aynı seviyede bulunursa  bu realite düzeyinde sıkıntılar ve dengesizlikler oluşmaya başlar.

THETA düzeyi 4 - 8 Hz arası bir frekans olup stresin yavaş yavaş yok olduğu içsel reel gerçekliğin ortaya çıktığı evredir. Burada  gerçeklikler yer değiştirmeye başlar. Bu titreşim boyutuna derin meditasyonlarla ulaşılabilir. İşte realitenin ağır ağır değişimi bu seviyede oluşur.

DELTA düzeyi 0 - 4 Hz titreşim frekansında bulunur. Bu seviyede derin uyku ve yerel gerçeklikten
kopuş hali ile farklı bir gerçeklik ortaya çıkar. Bilinç farklı bir seviyede çalışmaya başlar ve dinginlik  oluşur.

 Beyin GAMA düzeyinde bulunursa  40 Hz üzeri bir titreşim frekansına sahip olur. Bu boyut üst benliğin ortaya çıktığı  yerdir. Burada beden üst benlikle bağlantıya geçer. Burada çok yüksek bir titreşim söz konusu olduğu için farklı bir boyut realitesinde senkronize olmak gerekir yoksa aynı bilinç düzeyinde kalınıp bu gama düzeyine rastgele geçiş büyük öfke patlamalarına sebep olabilir ki günümüzün DELİLİK veya AKIL HASTALIĞI denilen rahatsızlıkları oluşur.

Beynimizi sürekli  Beta düzeyinde kullanmak bedenimizi yıpratır ve sorunlar çoğalıp depresyondan tutunda aklımıza gelebilecek her türlü hastalığa davetiye çıkarırız. Theta bilinçaltı tekniklerini kullanabilme yetisine sahip olduğumuzda yaşam dönüştüren deneyimleri çekmeye başlar ve hayatımız adeta cennete dönüşür. Dünyanın en etkili 7 Theta Bilinçaltı Tekniklerine sizde sahip olup yaşamınızı sil baştan yaratabilirsiniz. Detaylı bilgiye bu bloğun ana sayfasından ulaşabilirsiniz.



Bu titreşimsel realite dediğimiz varoluş sonsuz sayıda realite barındırır. Buradaki ince çizgi  beyni kontrol altında tutup hangi yerel gerçekliğin deneyimlenmesini yönlendirmesidir. Aksi taktirde rüya
içinde rüyalara dalıp BÜTÜN BİLİNÇTEN sürekli uzaklaşırız.
NOT: Theta Bilinçaltı Temizleme seansımı Skype üzerinden yapıyorum. Detaylı bilgi için: 533 523 8350

1 yorum:

  1. İki boyutlu rüya görmek günlük hayatta mümkün mü ?

    YanıtlaSil