5 Mart 2013 Salı

DEPRESYONA DİKKAT! TEKNOLOJİ DUYGULARIN ÖNÜNE GEÇMEYE BAŞLADI...

Teknoloji dediğimiz ruhsal gelişimimizin bir göstergesi olması gereken enerji bilincimizin dışında hareket etmeye başladığı zaman ruhsal çöküntüyü de beraberinde getirir. Duygularımız bizim birbirimizle olan doğal bağlantımızı sağlar. Ne zaman ki bu bağ teknolojik gelişim ile senkronize olamazsa aradaki bağ kopar. Bu insanlığın bittiği andır. Bu bir uyanış çağrısıdır. Çocuklarınızı belli saatler dışında telefon ve bilgisayardan uzak tutun. Farketmeden onların duygusal gelişimini durduruyoruz. Bununla beraber DEPRESYON dediğimiz ruhsal deformasyon başlıyor. Atlantis uygarlığı ve dünya üzerindeki tüm gelmiş geçmiş bütün uygarlıklar bu yüzden battı. Biz buna müsaade etmeyeceğiz.
 Bu son şansımız!
 Duygunun bittiği an insanlığın bittiği andır.
Şimdi size depresyon için son derece etkili bir alıştırma vereceğim.
Eğer kendinizde  veya çocuğunuzda böyle bir durum sezerseniz beyin kısır döngüye girmeden bu vereceğim alıştırma ile kısır döngüyü kırın.
Önce bir yere oturup 3 kere derin diyafram nefesi alıp verin. Bu egzersiz beyne bol oksijen taşıyıp sizi sakinleştirir. Sonra gözlerinizi kapatın ve sol tarafa bakıyormuş gibi gözlerinizi oraya döndürün. Aynı zamanda ayak parmak uçlarınızı yere doğru bastırın bu tüm sinir sisteminizi uyaracaktır.Bu şekilde içinizden 10'a kadar sayın ve gözlerinizi normale döndürün. Bu defa aynı hareketi sağa yapın. Bu göz hareketini 4 defa sola 3 defa sağa gelecek şekilde yapın ve gözlerinizi açın.
Bu göz hareketiyle beyninizi belli bir enerji döngüsünden saptırıyor olursunuz.
Duygusal sağlığımız üzerine kurulan yeni nesiller her zaman güçlü kalır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR