29 Mart 2013 Cuma

REENKARNASYON! YENİDEN DOĞUŞ MU?

Halk arasında REENKARNASYON yeniden bedenlenme yada yeniden doğuş olarak bilinir. Burada geçmiş zamanlardan bugüne doğru bir sıralama söz konusudur. Şimdi yazacaklarım ortak düşünce yapısının çok dışında kalabilir. Reenkarnasyon olayının bizim geçmiş yaşamlarımızı temsil ettiği ve şimdi ki halimizi etkilediği düşünülür.
Halbuki TÜM YAŞAMLAR, HER YEREL REALİTEMİZ AYNI ANDA VE AYNI YERDE  YAŞANIYOR VE HER BİRİ İSTER GEÇMİŞ İSTER  GELECEK OLARAK ALGILANSIN BİRBİRİNİ GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ETKİLİYOR.
REENKARNASYON aslında   ŞİMDİ VE BURADA olmalı. Tüm yaşamlar kuark ve kuasar düzeyde belli bir titreşim frekansının sebep olduğu rezonans yani salınım hareketleri arasında bulunuyor. Bu rezonans şu an içinde bulunduğumuz farklı halimizin gidip geldiği salınım noktalarıdır. Peki geçmiş yaşam dediğimiz halimizi veya gelecekteki halimizi deneyimleyebilir miyiz?
Bu imkansız değil fakat bu düşünce kalıplarının yarattığı realite düzeyinde İMKANSIZ.
Ancak içinde bulunduğumuz titreşim frekans aralıklarında hareket edebiliriz. Bir diğer rezonansa girmek tamamen imkansız olmasada şu an için öyle görünebilir.
Kütle kazanmış bu kuark ve kuasar parçacıklarını titreştiği frekansta kim kontrol ediyor?
Kim radyo düğmesinden (BEDEN) frekansı ayarlıyor (DUYGU) ve oluşan HARMONİYİ (EN MÜKEMMEL HAL) gözlemliyor?
Söylememe gerek var mı?
Bu sorunun cevabını her biriniz kendi bilinç yapınıza göre cevaplayın...
Benim kendi ifademle REENKARNASYON sonsuzluk içinde bulunan titreşimlerin aynı frekans aralığında  rezonansa geçip kütle kazanmış halinin o anda ki farkındalığı ve deneyimlediği yerel realitedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR