27 Ağustos 2013 Salı

5.BOYUTA HOŞGELDİNİZ!

İster kabullenin ister kabullenemeyin artık 3. boyuttan 5.boyuta geçiş yaptınız.

21 aralık 2012 tarihinde sizin algıladığınız 3.boyut realite dünyası tamamen yok oldu. Tıpkı söylenenler gibi dünya bir yıkıma uğradı.

Siz o an 4. boyut realitesi, diğer bir deyişle rezonansın alt gerilme sınırında yani ARAF denen çizgide bekleyip 5. boyuta uyumlandınız. Bu yüzden gerilimler ve sıkıntılar baş gösterdi.

Bazı insanlar neden etrafınızda değil zannediyorsunuz. Fakat siz hala 5. boyut içinde alışageldiğiniz 3. boyut realitesi yaratmaya direniyorsunuz. Bu gayet doğal fakat uzun süre devam eden bu direnme sizi biraz sıkıntıya sokabilir. Artık gözünüzün önünden 3. boyut perdelerini kaldırın.

2012 tarihinden sonra geçmiş illüzyonlarınızı hala 2012 yıkımı olmamış gibi hatırlıyorsunuz.

Zaten bu öyle olmalıydı!

Şimdi hayatınızda ne gibi farklılıklar gözlemleyeceksiniz onları konuşalım.

3. boyut realitesinde YÜKSEKLİK - GENİŞLİK VE DERİNLİK ALGILARINIZ VARDI. 
Şimdi ise ZAMAN VE MEKAN ALGILARI buna eklendi.

Zamanı çok daha hızlı algılamaya başladınız. Bu algının yaşla hiç ilgisi kalmadı. İsterseniz küçük çocuklara dahi sorabilirsiniz. Onlarda zamanın ne kadar hızlı geçtiğini söyleyeceklerdir.

 Artık 3. boyut realitesinin en ünlü kuantum fizikçisi Einstein'ın bilgileri eskide kaldı. IŞIK HIZI diye bir algı yoktur.  Her oluşum aynı anda vuku bulduğundan hız sadece bir illüzyondur. Sadece an içinde OLUŞUM vardır. Siz düşünebildiğiniz sürece hız sınırı yoktur

 Gökyüzüne baktığınızda geçmişle geleceği aynı anda görürsünüz. 

Bu boyutta düşüncelerinizi çok daha hızlı gerçekleştirme şansınız vardır. 3. boyut realitesinde zaman engeli sizin kontrol edemediğiniz düşüncelerinizin gerçekleşmesine bir engel teşkil edip size bir kaç defa tekrar düşünme şansı verdiğinden düşünceleriniz gerçeğe daha geç dönüşüyordu. Ama bundan böyle bu son derece hızlı olacak. Böylece düşüncelerinize dikkat edin kendinize zarar verebilirsiniz.

 Zaman algınız çizgisel düzeyden dairesel ya da ŞİMDİ olarak algılanma aşamasına geldi.

 Farkedersiniz  ki, parasal veya manevi sıkıntıları kafanıza daha az takmaya başladınız.

 Etrafınızda bulunan insanları daha saydam görmeye başlayacak ve onların ne düşündüğünü daha kolay anlamaya başlayacaksınız.

İstemediklerinizden hemen uzaklaşma hissi oluşacak.

Bu boyutta kanser dahil her hastalık sadece bir düşüncenizin dışa yansıması olduğunu göreceksiniz. Tüm bu hastalıkların nedeni titreşimsel bedenlerinizin birbirine uyumsuz olmasından kaynaklandığını anlayacak ve hücrelerinizin sadece oksijen eksikliğinden kaynaklanan hastalıkları an içinde yok edeceksiniz.

Bu boyutta sizin bedenleriniz ancak hücrelerinizin oksijenle beslenmesi ile hafifleyecek. Beynin sağ lobunu bilinçli şekilde kullanmaya başlamakla stresi yok ederek kandaki alyuvar sayısı artacak ve hücrelere daha bol oksijen taşınacak.
Tüm hastalık dediğiniz illüzyon bu sistemle ortadan kalkacak.

 Bedenlerinizi istediğiniz yaş sınırında tutma yeteneğinizi geliştireceksiniz.

6. his dediğiniz an içinde yaşadığınız çoklu boyut yaşam realitelerinden hatalarınızı tekrar yapmamak için sürekli bilgi alış verişi içinde olacaksınız.

 5. boyut çok farklı bir yaşam realitesi sunuyor.

 Bu güne kadar sınırları birbirinizden korumaya çalıştığınızı hatırlayacak ve ne kadar zor zamanlardan geçtiğinizi anlayacaksınız.

 Üst benliklerinizi tanımaya ve onlardan yardım almaya başlayacaksınız.

Son olarak çevrenizde olan biten her oluşumun canlı ve düşüncelerinize tepki verdiğini farkedecek ve bir süre onlara alışmaya çalışacaksınız.

Bu boyuta sorunsuz geçebilmek ve burada uçarcasına kolaylıkla yaşamı idame ettirmek için beynimizi sadece uyku sırasında theta düzeyine geçmesi dışında günün belli bir zaman diliminde de theta düzeyine çekebilme tekniğini bilmemiz şarttır. Yoksa strese karşı kullandığımız beta dalga boyu bizleri depresyon girdabına doğru her geçen an daha da yaklaştıracaktır.
TEKRAR 5. BOYUT REALİTESİNE HOŞGELDİNİZ VE 6. ORADAN 8. BOYUTA GEÇİŞE KADAR MİSAFİR OLACAKSINIZ!
TADINI ÇIKARIN...

2 yorum:

  1. bu anlattıklarınızı okudugumda dedım aynı beni anlatıyorsunuz durdugum yerde aklıma once 3 boyut geldı sonra olmaz dedım ben 3 de degılım 5 hatta daha fazlasındayım ya yazdıklarınız beni anlattınız

    YanıtlaSil
  2. 2012 KIYAMET ASLINDA GEÇİŞ ZAMANI İDİ DEMEK Kİ :D
    ARTIK HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYAYACAK

    YanıtlaSil

SU RİTÜELİ! I Tuncay YEŞİLPINAR