31 Ağustos 2013 Cumartesi

AKLIN SINIRINI ZORLAYAN SIR!

Artık farklı bir boyutta bulunduğunuzdan gelen bilgilerde size biraz daha uçuk kaçık gelecek. Şimdi bu boyutta frekans yüksekliğinden dolayı her an rehberleriniz tarafından uyumlandırılmaya çalışılacaksınız. Fakat bu size açıkça belirtilmeyecek. Bazen dolaylı yoldan ve bazen de size tesadüfi durumlar oluşturularak bir şekilde frekans uyumu yapılacak. 2014 yılı tamamen yeni frekansa uyum yılı olacak. Size bu boyutta yaşamın bazı sırlarının açığa çıkacağını söyleyip durdum. ŞİMDİ OKUYACAKLARINIZ HALEN 3D REALİTESİNDE KALAN AKLINIZI ZORLAYABİLİR. Hiç sorun değil kendinizi zorlamayın zamanı gelince farkında olacaksınız.
Şu an içinde bulunduğunuz benliğinizin bilincinde gelecek olarak algıladığınız sonsuz versiyonda ki benliklerinizi her an ve her kalpten dilediğinizde deneyimleme şansına sahip olduğunuzu bilin. Mesela maddi veya manevi çok büyük bir kayıp yaşadıysanız ve pişmanlıklar içinde ıstırap çekiyorsanız düşünce ve duygu yapınızı biraz esnetin. Pişman olduğunuz an'a geri dönün ve onun nasıl olursa pişmanlık yerine mutluluğa dönüşmüş olan halini özümseyin. Bakın burası çok önemli siz zaten yaşadığınız o an içinde ki deneyimi yaşamak zorunda olduğunuz ve aslında mutlu olacak olan versiyonunuzu deneyimlemek için oradasınız. Fakat siz farkındalığına girdiğiniz her geçmiş yada gelecek versiyonlarınızı yaşarken onun geçmiş hatıralarına sahip olursunuz. Şu anda benim bu söylediklerimi yaşıyor olanlar bu halin farkındalığına geçemezler. çünkü oluşan frekans uyumu bu duruma müsaade etmez. Arada engel oluşur ki oyun bozulmasın. Her yaşanan versiyon sadece bir göz kırpması kadardır. Fakat YÜCE YARADAN öyle mükemmel üzeri bir ortam yaratmış ki bu bilmeceyi çözmek tamamen imkansızdır. Söylemeye çalıştığım SIR 3D anlama kapasitesi için kelimelerle ifade edilemez. Söylemek istediğim her an sizin mutluluğu deneyimleme an'ınız olarak yaratıldı. Size öyle bir güç verildi ki siz bu gücün farkına varmaktan çok korkuyorsunuz. Sahip olmak istediğiniz iş, mal-mülk, yaşam tarzı, aile veya her neyse her hangi birini sahip olmuşken kaybettiğinizde müthiş bir kayıp duygusu yaşarsınız. Şimdi  sizin sahip olduğunuz an belki sizin kaybetmiş olduğunuz an'ın belli bir farkındalığına ulaştıktan sonra geçmiş dediğiniz hatıranızın tekrardan yaşanması olsa ve sizin bunun farkına varmanızın mümkün olmadığını söylesem! Şu an bu durumu her an herkesin yaşadığını ve kimsenin bundan haberi olmadığını söylesem! Geçmişi değiştirme şansına sahipsiniz dediğimde ve siz bunu bilinçsizce yaptığınızdan hatırlama şansına sahip olmadığınızı ve zamanı hala lineer olarak algıladığınızdan geçmişi değiştirdiğinizin farkında olmadığınızı söylesem ne düşünürsünüz?
Evet artık alışın çünkü siz yavaş yavaş uyanıyorsunuz. Hepiniz zamanı kontrol ve geleceğinizi istediğiniz şekle dönüştürme şansına sahipsiniz.
Bu yazdıklarımı bu akşam  işten eve geldiğimde yazıya dökmem gerektiğini hissettim. Hemen bilgisayar başına oturdum. Çünkü yazmazsam ertesi gün bu bilgiler gidiyor ve aynı şekilde kelimelere dökmem zorlaşıyor. Bu bilgileri yazarken ben bile anlamakta zorlandım, ne yalan söyleyim.
Fakat herkes şu an oluşan geçmişlerinin farkındalığını taşıyor ve bu farkındalık doğrultusunda o an için uyuma geçen hatıralarına sahip oluyor. Bu sürekli sizin seçiminiz olarak değişiyor ve o geçmiş farkındalığı üzerine yeni geleceğinizi oluşturup duruyorsunuz.
İşte bu yüzden hiç bir zaman karamsarlığa kapılmayın...
İşte bu yüzden şu an sahip olduklarınızla mutlu olun...
İşte bu yüzden kayıp giden hiç bir şey olmadığını bilin...
Çünkü siz sürekli ve her daim bir oluşumdan diğerine geçip duruyorsunuz. Geçmiş dediğiniz o hatıralarda sadece BİR AN fakat size bir ömür gibi geliyor.
İŞTE VAROLUŞ SIRLARINIZDAN EN ÖNEMLİSİ BUDUR...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SU RİTÜELİ! I Tuncay YEŞİLPINAR