11 Ağustos 2013 Pazar

HOMEOPATİ (HOMEOSPATHOS) TEDAVİSİ!

Homeopati eminim ki bir çoğunuza yabancı gelen bir kelime. HOMEOSPATHOS yunanca bir kelime olup BENZER HASTALIK anlamına gelmektedir. Bu tedavi yöntemi çok uzun yıllardan beri bir çok ülkede kullanılmaktadır. Bu ülkelerin başında Almanya, Amerika ve Hindistan gelmektedir. Benzeri benzer ile nötrleştirme metodunu amaçlar ve oluşan rahatsızlığı önce insanın ruhsal titreşimsel realitesine inip oradan oluşumun kaynağını  temizleyerek düşünsel  ve bedensel iyileştirmesini gerçekleştirir. Hastalığı oluşturan nedenlerin derinlemesine temizlenmesiyle tekrar hastalığı deneyimleme noktasına gelme gibi bir durum söz konusu değildir. Homeopatik ilaçlar tamamen doğadan, hayvanlardan ve minerallerden su ile seyreltilerek elde edilir. Elde edilen sıvı ne kadar seyretilirse o kadar güçlenir. Bu evrensel yasaların ayrı bir paradoksudur. Uzaklık ile etki gücü artmaktadır. Bana nasıl olur diye sorarsanız bende size uzaklık ve yakınlığın sadece göreceli bir kavram olduğunu söyler ve aradan sıvışırım.
Benim uzun yıllar önce deneyimlediğim bu tedavi yöntemi bende çok başarılı oldu. Ağır bir depresyonu kendi yöntemlerimin dışında destek olarak aldığım homeopatik tedaviyle güçlendirerek yenmeyi başardım.
Fakat tedavide kullanılan bu ilaçlar insan beyninde plasebo etkisi yaratıyor olabilir mi?
Mümkün fakat ben size kendi deneyimi mi anlatayım.
İlk olarak seyreltili suyu içtiğimde bir anda iç dünyamda bir karmaşa hissettim. Sanki ruhsal, düşünsel ve fiziksel olarak tüm titreşimsel frekanslar birbiriyle uyum içine girmeye çalışıyorlardı. Burada karmaşa yaşayabilirsiniz. Çünkü benim fikrimi sorarsanız suyun içinde ki moleküllere iyileşme bilgisi verildiği an direk olarak sizin yüksek titreşen ruhsal realitenize etki edip diğer realite düzeylerinde bulunan titreşiminizi dengeleme yoluna gidiyor. İşte burada iç dünyanız altüst oluyor. Korkmayın  ve sakin kalıp kendinizi akışa bırakın. Bu rolleycoasterda olup kendini kasmaya benzer. Kendinizi ne kadar dirence sokarsanız o kadar rahatsızlık çekersiniz. Bırakın tüm bedenleriniz birbirini tanısın.
Size basit bir metod daha söyleyim! Homeopati ilaçları kullanmaya çekiniyorsanız bir bardak suya iyileşme bilgisini aktarın ve her gün ilaç gibi için.
Bakın bakalım yararı olacak mı?
BURADA BİR UYARI YAPMAK ZORUNDAYIM. EĞER BU TEDAVİ ŞEKLİ SİZİN İNANÇ VE DÜŞÜNCE YAPINIZA TERS DÜŞÜYORSA KESİNLİKLE DİĞER TIP TEDAVİ YÖNTEMLERİNİ BIRAKMAYIN. BU SADECE VE SADECE DÜŞÜNSEL, FİZİKSEL VE RUHSAL OLARAK HAZIR OLANLAR İÇİNDİR.

1 yorum:

  1. Merhaba Tuncay bey, Zemzem suyu mucizesi bence buna en iyi örnek.Ezan okunduğunda berraklaşan Zemzem, çan çalındığında ise kararıyormuş.
    Zemzemin mayalama özelliği bulunduğunu, bir bardağının bir kova şebeke suyunu temizlediğini, bu özelliğiyle bile enerji ve şifa kaynağı olduğunu tespit edilmiş.Yaşadığımız hayat gerçekten mucize.Sevgi ve saygılarımla...

    YanıtlaSil

SU RİTÜELİ! I Tuncay YEŞİLPINAR