28 Eylül 2013 Cumartesi

TAM ZAMANI

Sürekli ŞİMDİ zaman dilimi içinde yaşamanın zamanı deyip durduk fakat o bilgi de 4. boyut düzeyinde doğruydu halbuki içinde bulunduğumuz düzeyde gerçekliğini yitirdi.
"Peki iyi hoşda GERÇEK nasıl değişir?" diyebilirsiniz.
Gerçek sadece sizin içinde bulunduğunuz algı alanında ki düzey
in gerçeğidir. Her seviyede gerçek ve sonuçlar o düzeyde ki düşünce sisteminin sonuçlarına göre nedenlerini doğurur. Daha doğrusu sonucu siz yaratır ve nedenlerini deneyimlersiniz.
"Öyleyse bu boyutun doğrusu nedir?"
Bulunduğunuz frekansın içinde ŞİMDİ'yi yaşayamazsınız. Çünkü sizin algınız yavaş yavaş derinleştiği için ŞİMDİNİN öncesini yaşarsınız. Diğer bir ifadeyle sizin an içinde yaşadığınız olay ve kişiler sizin onu algıladığınız ŞİMDİ zamanından önce vardırlar. SİZ OLMUŞ OLANIN FARKINDALIĞINI YAŞAMAYA BAŞLADIĞINIZ AN TÜM OLAYLARIN SONUCUNUN SİZİN SEÇİMİNİZLE OLUŞTUĞUNU ANLAMAYA BAŞLARSINIZ.
ANILARINIZ, ŞU AN DENEYİMLEDİĞİNİZ VE DENEYİMLEYECEĞİNİZ HER OLAY AN İÇİNDE OLMUŞ BİTMİŞTİR. Siz olasılık olarak bekleyen olmuş olanı seçip yaşıyorsunuz bu kadar basit.
TÜM YAŞAYACAKLARINIZ ZATEN YAŞANMIŞ OLUP SİZİN BİR SONRA ATACAĞINIZ ADIMA GÖRE ŞEKİLLENİYOR. İŞTE GELECEK KADAR GEÇMİŞİ DE DEĞİŞTİRME ŞANSINA SAHİPSİNİZ!
ARTIK BU BİLGİLERİ SİNDİRMENİN TAM ZAMANI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SU RİTÜELİ! I Tuncay YEŞİLPINAR