21 Haziran 2014 Cumartesi

BEN ŞİFAYIM!!!

HASTALIK!
İnsan varlığının aynı frekans içinde bulunduğu FORM illüzyonunun sona ermesi için oluşturduğu ruhsal arınmadan başka bir şey değildir.
Bu formsal farkındalığın sonu belli boyut düzeyini aşıncaya kadar bu şekilde olmak zorundadır.
Sadece belli bir titreşime sahip bu formsal dünyalar kendi içinde belli başlı bilinç düzeylerine göre anlam ifade eden oluşumları yaratmak zorunda kalır.
Hastalanan birey, özünde mükemmelliği unutarak, o bilinç seviyesinden yukarılara çıkmak için hastalık deneyimini yaratmak suretiyle sağlık farkındalığını kazanmaya çalışır.

ÖYLEYSE ŞİFA NASIL GELİR?
Bedende hissedilen düzensizlik sonucu asıl özün iki frekans arasında, salınımda kalmasıyla hastalık illüzyonu oluşur. Bu süreçte duyulan ENDİŞE ve TEDİRGİNLİK DE RUHSAL BENLİĞİ düşük frekansa  çeker.
İşte bu noktada bedensel form deforme olmaya başlar. Bu deneyim diğerinin farkındalığına  girdiğinde onun fiziki varlığına ışık tutar. Bu durumda birbirine enerji iplikleriyle bağlı olan görünmez düzeyde bir takım düzensizlikler boy gösterir. Bu düzeyde olmakta olanı farkeden bilinç, kendi üzerinde bu iplikleri düzene koymaya çalışır.
İSTENMEYEN DUYGULARIN RUHSAL BEDENDEN ATIlMASI SONUCU YÜKSELEN TİTREŞİM ŞİFAYI GETİRİR.
Bu çalışmada bedende bulunan MERİDYEN NOKTALARINA yapılan baskıyla, beynin yeniden programlanması sağlanır. Yeniden programlanan beyin, yeni ve daha yüksek beyin dalgaları üretir ve RUHSAL BEDENDEN FİZİKİ BEDENE DOĞRU BİR DENGE OLUŞUR.
İŞTE ŞİFA BUDUR!!!

Sürekli yapmış olduğum bu çalışmalar bana ŞİFANIN MUCİZEVİ OLUŞUMUNU  gösterdi.
ARTIK HERKESİN BU MUCİZELER GERÇEĞİNE UYANMA ZAMANI GELDİ...
HASTALIKTAN SAĞLIĞA YEPYENİ BİR SERÜVEN...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SU RİTÜELİ! I Tuncay YEŞİLPINAR