11 Ekim 2014 Cumartesi

ACİL REZONANS DEĞİŞİMİ!!!!!

Bu yazıyı yazarken düşünce ve hislerimin yaydığı enerji alanı yani rezonans içinde bulunan sen de aynı  rezonansın etkisinde olduğun  için ORADASIN. Oradasın ve o etki alanı içinde gerçekleşen olay ve kişiler farklı versiyonlarda karşımıza çıkıyor. Aynı etki alanında bulunduğumuz için herkes olarak hitap ettiğim sen de düşünce ve hislerinin farkında OL. İçinde bulunduğumuz GERÇEKLİK seni rahatsız ediyorsa iç dünyana bir yolculuk  yapmanı istiyorum. Ben iç dünyamı karıştırıp derinlerde unutmuş olduğum temizlenmesi gereken karmamı dış dünyama çıkardıkça ortalık karışıyor.
Bakın burada ifade etmeye çalıştığım YARADILIŞ SENARYOSU  gün ışığına çıktıkça, önce BEN sonra SEN asıl amacımıza doğru yol almaya başladığımızı göreceğiz.
Bunu SEN yazıyormuşsun  gibi okuduğunda işte o an bu yazı bir anlam ifade edecek.
Senden istediğim düşünce ve hislerini seni mutlu ve rahat edecek yönde değiştirmen.
 Bunu sen istemiyorsan BEN'im için yap.
Hatırlatayım!
Bu yazıyı SEN'in yazdığını farzet.
Bu gece, yarın gündüz her ne zaman kendini hazır hissedersen hepbirlikte yaşadığımız bu olaylar zincirini tam tersine çevirip olması gereken evrensel kurallara göre çevir yani olumlu yönde ve YARADAN'ın senden istediği olman gereken halin olarak kendini bulmaya çalış.
kapılma düşük rezonans alanına.
Kendini şimdi tart.
Hangi kişi ve olayların arasında yaşam savaşı veriyorsun?
Neden acı veren olayların  içindesin?
Sen neden kısır döngüde sıkışıp kaldığını sorgulamıyorsn?
BEN SORGULUYORUM VE BEN'im için, SEN'in için ve de asıl O'nun için düşünce ve hislerimi kontrol altına almaya çalşıyorum.
BU EVRENSEL DEĞİŞİMİ ŞİMDİ YAPIN!!!
Çünkü BEN YAPMAZSAM, SEN YAPMAZSAN O'NUN ASIL AMACINI YERİNE GETİRMEMİZ DAHA BİR SÜRE ALACAK.
Şimdi DUR ve DÜŞÜN!
SEN HANGİ DÜZEYDE DÜŞÜNCE VE HİS TİTREŞİMİ REZONANSINI SEÇİYORSUN?
BEN KENDİ SEÇİMİ Mİ YAPTIM.
ŞİMDİ SIRA SEN DE!
ARTIK NE SABRIN NE DE TAHAMMÜLÜN SINIRI KALDI!!!!!
KAPILAR BİRAZ DAHA ARALANDI.

1 yorum:

  1. İyi geceler Tuncay bey,rezonans değiştirmem gerektiğini bende hissediyorum.Güzel olan bir çok şey kötüye doğru gitmeye başladı.Sanki dünyam çöküyor.Kendimi çok güçsüz hissediyorum. Ama yinede elimden geleni yapacağım. Allah yardımcımız olsun. Herkesi ve her şeyi seviyorum. Sevgi ve saygılarımla.

    YanıtlaSil

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR