25 Kasım 2014 Salı

BEDEN MERİDYEN NOKTALARIYLA ENERJİ TERAPİSİ...HATIRALAR NASIL DEĞİŞİR?

Beynimiz inanılmaz bir bilgi kayıt makinesidir. Hergün onbinlerce bilgiyi kayıt altı ederken siz sadece AN içinde yaşadığınız gerçekliğin hatıralarına sahip olursunuz. BURADA söylemek istediğim   alışık olduğunuz düşünce yapısının çok dışında bir deyim. Bunun gerçekliğini ancak siz sezebilirsiniz.
Nasıl mı?
Mesela diyelim ki aklınıza gelen bir anıdan bahsederken, siz farklı bir olayı anlatmaya başlarsınız. Eğer yanınzda sizinle aynı anıyı  paylaşan biri varsa anlattığınız olayın daha farklı olduğunu iddia eder ve sizin  olayı unutmuş olduğunuzu söyler. İşte bu gibi durumlarda siz bilinçsiz olarak an içinde ki düşünce şeklinizle beyninize yeni program eklemişsinizdir ve  geleceği, buna bağlı olarak GEÇMİŞİ değştirmişsinizdir. Siz bunun farkına varamazsınız. O anıyı paylaştığınız kişide bunu algılayamaz. Arada o kadar ince bir frekans çizgisi vardır ki bunu algılamanız İMKANSIZDIR.
Benim uygulamakta olduğum beden meridyelerine enerji çalışması ile bu beynin istenmeyen (VİRÜS) programlanmış ve sizi fiziksel ve manevi olarak hasta eden programları silip yerine tam olarak yaşamak istediğiniz programı koyuyorum. Böylece yaşam deneyiminiz bir bir değişiyor.
İŞTE BEDENEN VE MANEN ŞİFA BÖYLE GERÇEKLEŞİYOR...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR