20 Kasım 2014 Perşembe

NLP - Tüm hücrelerini yeniden programla!

Artık asıl benliğimizi hatırladıkça zihnin tüm kontrolü elimize geçiyor. EGO'muz (şeytan) asıl özümüz olan RAHMANİ benliğimizden uzaklaştırıldıkça yaşam deneyimlerimizde tüm diğerlerinin ki ile beraber değişiyor. Bakın burada çok şifreli bir anlam var. Bizimle beraber tüm diğerleri diyorum. Şimdi beraberce özümüze ulaşmak için arada engel oluşturan cızırtıları temizleme çalışması yapacağız.
Öncelikle kendinize rahat ve sessiz bir yer seçin.
Sonra derin bir diyafram nefesi alın.
Gözlerinizi kapatın ve rahatsız olduğunuz her ne ise ona yoğunlaşın.
O duyguyu iyice hissedin ve gözünüzün önünde görün.
Belli bir noktada o duyguya bedeniniz tepki vermeye başlayacak. Bu tepki belki bir terleme, öksürme, kıkırdama, nefes zorluğu ve yutkunma zorluğu v.b gibi reaksiyonlar olabilir. Bu gayet normal. Hiç bir tepki de vermeyebilir. Bu da normal.
Bundan sonra, oturduğunuz yerden kalkın fakat tüm o duygular o rahatsızlıklar sanki giysi değiştiriyormuşsunuz gibi o koltukta kalsın.
Yeni bir yere oturun.
İlk olarak,  eski oturduğunuz koltukta kalan rahatsızlıkların zihninizde imgelediğiniz mor alevde eritip yok olduğunu hissedin.
Sonra yenilenmiş bedeninizle gözlerinizi açın ve kalkın.
Artık tüm hücrelerinize o sahiplendiğiniz duygunun sebep olduğu bedensel rahatsızlığı veya duygusal sorunları serbest bıraktığınız bilgisini verdiniz ve bilinçaltınız o bilgiyi depolayıp en kısa sürede fiziksel yaşam deneyiminize sunacak.
Bugünlük bu kadar yeter.
Hücresel düzeyde güzel bir temizlik çalışması yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder