30 Mayıs 2015 Cumartesi

HİPNOZ - THETA - BİLİNÇALTI PROGRAMLAMA TEKNİKLERİMDEN BİR ÖRNEK...

Merak edilen sorulara en azından küçük bir aydınlatıcı cevap niteliğinde kullandığım tekniklere benzer bir örnek vermek istiyorum.
Bu beynimizi theta beyin dalgası düzeyine çekmek için kullandığım bir sayı tekniğinden sonra gözlerimiz kapalı halde hafif yukarı bakar gibi yapmamız lazım. Gözlerin bu şekilde durmasının
sebebi, zihnimiz gözler böyleyken sakinleşir.
Deneyin bakın herhangi bir şey düşünebilecek misiniz?
Şimdi hayatınızda olan olumsuzluğu gözünüzde canlandırın. Sonra onu iyice hissedin. Beyin theta düzeyindeyken siz bilinçli halinizi korumaya çalıştığınızdan, bilinçaltı sizi uyuyor varsayar. Siz ne emrederseniz o emri yerine getirmek için çalışır. Gelelim olumsuz olan neyse onu hayalinizden atmaya. Yavaş yavaş uzaklaşıp kaybolsun.
Bundan sonraki aşamada o görüntünün yerine olmasını istediğiniz görüntüyü koyun. Şimdi bilinçaltınıza şöyle bir emir gönderebilirsiniz. Ne zaman hayatımda aksilik yaşasam yumruğumu sıktığım an beynim theta düzeyine geçip bana yol göstersin. Bu emir bilinçaltınıza kaydedildiği için gözünüzü açtığınızda bu isteğinizi aynı şekilde yerine getirecektir.
 Bundan hiç şüpheniz olmasın.
Yalnız şunu sakın unutmayın! Kontrolü kaybederseniz ve istemeyerek olumsuz bir görüntüyü bilinçaltınıza yüklerseniz bilinçaltınız sorgusuz sualsiz onuda kaydeder. Her an kontrol sizde olsun. Onu bir bilgisayar olarak düşünün ve kontrol panelini siz yönetin. Bilinçaltınız sizin kontrolünüzde sizin en iyi dostunuz olabildiği gibi tam tersi durumda sizin en korkunç düşmanınız da olabilir, bunu sakın unutmayın.
Yukarıda verdiğim bu kısa Hipnoz Tekniğini dünyada bir çok terapist kullanmaktadır. Kimi terapistler NLP seanslarında, kimileri THETA seanslarında kullanıyor.
Bilhassa 1995 yıllarında Çin'in Pekin şehrinde bulunan ilaç kullanılmayan hastanesinde binlerce insan bu şekilde tedavi edildi.
 Bu bir asparagas değil. Tamamen gerçek bir haber.
Sonra ne oldu biliyor musunuz?
Evet doğru tahmin ettiniz, kapatıldı...
İlaç firmaları devreye girdi ve durun bakalım, insanları uyandırmanın zamanı değil. Dünya ekonomisi tepe taklak gelir, dediler ve hastane Çin hükümeti tarafından apar topar kapatıldı.
Burada verdiğim kısa örnek dünyanın birçok ülkesinde doktorlar tarafından da kullanılmaktadır.
Bu tekniklerin bazılarını  çocuklarımıza sınavlarda hatırlamalarına yardımcı olsun, kimi farklı teknikleri takıntı, tikler ve benzeri rahatsızlıkların kaybolması için veriyorum.Yani  kısacası bilinçaltına yapılan bu yolculuk teknikleriyle başarılmayacak hiç bir şey YOK...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR