28 Mayıs 2015 Perşembe

OBEZİTE - OBEZİTEYE KARŞI HİPOTALAMUS MEDİTASYONU

Global olarak insanların yaşadığı en büyük bedensel sorunlarından biri hiç şüphesiz KİLO (obezite) sorunudur. Bu kilo alma sorunu bedende tüm organlarda bir komplikasyon başlattığı için insanlar çareyi ilaç veya cerrahi operasyonlarda arar oldular. Bilhassa günümüzün modası haline gelmiş olan mide küçültme ve mideye kelepçe taktırma tam bir çılgınlık.
Bedenimiz belli bir titreşim düzeyinde kendi içsel fonksiyonlarını meydana getirir. Bu titreşim REZONANS dediğimiz belli bir enerji titreşim salınımında gider gelir. Bu salınım  bir yerde enerjinin tolerans sınırı dediğimiz yerdir. Bu titreşim toleransı ne kadar büyük olursa beden olması gereken fonksiyonlarını tam olarak yerine getiremez. Bu durum da hipotalamus dengesini kaybeder ve beden doyum merkezi tam olarak sağlıklı çalışamaz. Depresyon veya sinir bozuklukları bu duruma mükemmel örnek teşkil eder. İstediğiniz kadar mide kelepçesi taktırın veya midenizi küçültün sonuç yine hüsran olacaktır. Ben aşağı yukarı 35 senedir aynı beden pantolon giyiyorum. Yaptığım meditasyonlar  bedenimin  titreşim frekans salınımını  sürekli en düşük oranda tutuyor. Şimdi size yardımcı olabilecek bir meditasyon veriyorum.
Bu meditasyonu gece uykuya dalmadan ve sabah uyanır uyanmaz yapın.
Şimdi önce zihninizi sakinleştirip bedeni rahatlatma kısmına geçelim.
İlk olarak karından 3 diyafram nefesiyle rahatlayalım.
Gözlerimiz kapalı sadece tek bir kelime üzerine odaklanın. Bu kelime sağlık veya size güzel bir anıyı hatırlatan bir kelime olabilir. Bu odaklanma aşağı yukarı 5 dakika kadar sürsün. Eğer zihniniz oradan kaçarsa  hemen tekrar odaklanın. Zihin yaramaz bir çocuk gibidir ve sürekli sizi sınar. Ancak siz kararlılığınızı gösterirseniz boyun eğecektir. Şimdi beynimizin orta noktasının hemen altında bulunan hipotalamus organına odaklanın. Onun pırıl pırıl beyaz bir ışıkla parıldadığını imgeleyin. Bu parıltıyı kendi kendinize mırıldanın. Hipotalamus'a yediğiniz yiyeceklerin bedeninize sadece yaradığını ve hiç bir şekilde zarar vermediğini beyan edin. Bu mesajı içinizden telepatik olarak verebilirsiniz.
Sonra bedeninizin her yaşının  DNA yapınızda bulunan damgasına odaklanın. Burada bedenin belli bir olgunluk çağı ki 20 yaş civarları alt sınırdır, istediğiniz yaşınızın beden ölçülerine odaklanın. Orada bir süre kalın ve o yaştaki halinizin vermiş olduğu hissi duyumsayın.
Artık ister bu şekilde uykuya dalın ister gözlerinizi açın.
Derin bir içsel yolculuğun vermiş olduğu tatlı bir rehavetle çalışma tamamlanmış oldu.
Biliçaltınız bu emirleri tüm gücüyle yerine getirmek için çalışmaya başlayacaktır.
Her daim sağlıklı kalmanız dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR