2 Haziran 2015 Salı

GEÇMİŞ KALICI DEĞİL İSTERSENİZ DEĞİŞEBİLİR!!!

Bu başlık size çok saçma gelebilir.
Fakat, evet istenmeyen sizi sürekli rahatsız eden hatıralarınızı değiştirme şansınız var!

Çünkü, zaman algısı sizin bu boyutta kullanmak zorunda olduğunuz değişebilir bir algı kavramıdır. 

Bu çalışma biraz çaba ve azim gerektirir. Geçmiş ve gelecek bir arada bulunurken, ikisinin karışarak oluşturduğu duygu selinde bugünü yaşıyorsunuz. Zaman tamamen Einstein'ın dediği gibi değişken, göreceli bir kavram hatta bir illüzyondur. O düzey içinde yaşadığınız dünyanın yerçekimiyle ilgili bir kavramdır.



Şu an itibariyle her ne yaşıyorsanız o deneyimlerin oluşturduğu geçmiş anılara sahipsiniz.

Tüm bu geçmiş, şu an ve gelecek kavramlarını yani sizin ŞİMDİ dediğiniz zamanı oluşturan BİLİNÇALTINIZDIR. Orası tüm varoluşun başladığı, yaşamınızın tüm sorumluluğunu üstlenen ve sizin tam olarak kontrol edemediğiniz o noktadır.

Peki o gizemli yere nasıl ulaşırsınız ve zaman kavramını nasıl bükersiniz?

İşte, asıl problem orada başlıyor!
Çünkü sizin niyetlerinizin doğrultusunda oraya ulaştığınızda sonsuzluğun tüm kapıları aralanıyor. Beyin günlük hayatınızda BETA dalgası titreşiminde bulunur.
Gece uykuya geçtiğinizde Alfa ve ilerleyen saatlerde derin uyku sırasında Teta titreşim boyutuna geçer. Bununla beraber beynin tam orta noktasında bulunan Epifiz bezi ve böbrek üstü bezleri DMT  molekülünü salgılar. Bilinçaltına doğru yapılan bu yolculuk sizi astral, yani ruhani boyuta bağladığında artık tüm zamanların içinde bulursunuz kendinizi.
 İşte, bu noktada teta bilinçaltı kontrol ve programlama teknikleri devreye girer. Eğer bu bilgilere ve çalışmalara aşina iseniz, bilinçli kalarak bu bilinçaltı düzeyde çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Burası jölemsi bir tabakadır. Bütün geçmiş ve gelecekle ilgili şekillendirmeleri burada yönetebilirsiniz. Eğer gerekli gördüğünüz kısımları çıkarıp istediğiniz şekli yerine koyarsanız gelecek ve içinde bulunduğunuz an da ona göre şekil almak zorunda kalır. An içinde ki yaşam deneyimleri işte böyle şekillenir.
 Hiç bir oluşum stabil olamaz.
 Sürekli değişim halindedir.

Yazan: Master Bilinçaltı Teta Eğitmeni Tuncay Yeşilpınar
http://yesilpinar333.blogspot.com
yesilpinar24@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR