19 Temmuz 2015 Pazar

SORUN İLE ÇÖZÜM AYNI DÜZEYDE BULUNAMAZ!

Karşımıza çıkan sorunlar bizim birçok bilmediğimiz yeteneklerimizi ortaya çıkarır. Bu sorunların varlığı bize çözüme kavuşmuş halinin nasıl bir duygu uyandırdığını ve bu çözüm düzeyine geçişin bizim beden enerji düzeyimizi nasıl artırdığını bilinçli ya da bilinçsiz hepimiz farkederiz. Halbuki sorunların bizde uyandırdığı hisler zamanla bizimle beraber kalan kalıcı duygulara dönüştüğü an artık bu durumdan nasıl çıkabileceğimizi düşünür ve kimi zaman içinden çıkılmaz hale geliriz. Bu durum artık bizi fiziksel olarak bile etkilemeye başlar. Hastalıkların çoğu bu gibi durumların ürünüdür. İşte bu noktada dışarıdan bize yol gösterecek ve bize çıkış yoluna ışık tutacak çarelere başvururuz. Çünkü içinde bulunduğumuz düzey bize sadece sorun üzerine sorun getirir. Biz çözüm arayaduralım karşımıza çıkanlar hep benzer sorunlar olacaktır.
Peki bu kısır döngüyü nasıl kırabiliriz?
Tam bu noktada hepimizin bildiği ünlü bilimadamı Einstein'ın sözünü hatırlatayım.
"Karşınıza çıkan sorunları onu yarattığınız düzeyde çözemezsiniz!" Einstein
Öyleyse bu sorunları karşımıza çıkaran düşünce yapımızı değiştirmemiz gerekir. Bu işlem ancak bilinçaltımıza yapacağımız çalışmalar sonucu gerçekleşebiliyor. Orası sonsuz potansiyel olasılıklarımızın bulunduğu bir düzeydir. Orada ne zaman ne de mekan mevcut olmadığından yapılan çalışmalar çok etkili sonuçlar vermektedir.
Ancak bilinçaltımız çeşitli frekans titreşimlerinin iç içe geçtiği bir alandır. Burada istediğimiz olay ve kişilere ulaşarak o his ve duyguları tekrar yaşayıp bize zarar verdiği noktaları bir bir temizleme imkanmız vardır. Çünkü yukarıda söylediğim gibi orada  zaman sınırı yoktur. Tabii ki bu çalışmalar hassasiyetle yapılmalıdır. Çünkü bazen sorun zannettiğimiz olayların altından asıl temel sorunlar çıktığında diğer sorun olarak gördüğümüz her ne ise aslında buzdağının sadece görünen kısmı olduğunu görüyoruz. Bu sorun olarak ortaya çıkan olayların verdiği hisleri tam tersi olan olumlu hislerle değiştirdiğimizde yaşadığımız olumsuz olaylar da bir bir değişmeye ve bizi rahatsız eden kişilerde bir bir uzaklaşmaya başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR