31 Ağustos 2015 Pazartesi

TANRISAL MOLEKÜLÜMÜZ...

Bugüne kadar hayallerimizin gerçekleşmesiyle ilgili farklı farklı bilgilere ulaşmış olabilirsiniz. Fakat her verilen bilgilerde küçük bir detay verilmemektedir. Zaten kaba taslak verilen açıklamalarda hatta dünyayı kasıp kavuran ÇEKİM YASASIN DA bile küçük bir detay ya bilinçli ya da bilinmediği için eksik olarak anlatılır.
Şimdi lütfen söylediğim detaya dikkatinizi verin!
Genelde isteklerimizi hayal etmeyi ve iyice ona odaklanıp olmuş halini hissetmemiz söylenip durdu. Bu açıklama 100.0 frekansında bulunan bir radyo istasonuna 99.6 frekansına ayarlanmak gibidir. Kısacası sürekli bir cızırtı halinde dinlersiniz. Yani keyif almadığınız için  o istasyonu kapatmayı tercih edersiniz. Bu oluşum süreci de  aynı buna benzer. İstekleriniz  yarım yamalak keyifsiz olarak karşınıza çıkar.
 Peki bu durumu tam da istediğiniz şekle nasıl getirebilirsiniz?
İşte detaylar burada gizli!
Önce hayalinizi sakinleşen zihninizden sonra iyice imgeledikten sonra görselliği tamamladığınız an koordineli bir şekilde bu imgeye önce renk vererek güçlendirip duyumsal kayıt için seslendirin, sonra ona hatırınızda kalacak hoş bir koku yükleyin. Tüm bunlardan sonra o hayalinizin içine tat duyunuzla ilgili sevdiğiniz bir yiyeceğide ekledikten sonra imgelediğiniz her ne ise onla ilgili dokunma hissinizi de devreye sokarak 5 duyunuzla ilgili frekans ayarınız tamamlanmış olur.
Bu imgeleme tekniği isteklerinizin frekans titreşimine TAM AYAR OLARAK BİLİNÇALTINIZA KAYDEDİLİR. Bundan sonrası biliçaltınız gerçek olarak kaydettiği bu bilgiyi bedeninizle bütünleşme pahasına sizin realitenize çıkarmak için var gücüyle çalışacaktır.
İşte Tanrısal yanımız bu denli güçlü fakat hayal ederken bir tek görsel ayarını yapıp bekliyoruz. Yani frekans ayarımız hep eksik kalıyor.
5 Duyulu frekans ayarı tüm hayallerinizin ANAHTARIDIR...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SU RİTÜELİ! I Tuncay YEŞİLPINAR