30 Ekim 2015 Cuma

REENKARNASYON MU YOKSA OLMUŞ OLANI HATIRLAMAK MI?

Zaman ve mekan olgusunun yavaş yavaş kaybolduğu bir bilinç düzeyinde  tüm öğretilenler, tüm eski kalıp bilgiler bir bir yıkılıyor.
Aman Tanrı'm neler oluyor?
Düşünce şekliniz  sanki zaman ve mekan olgusuyla bir bir bükülüyor, kırılıyor.
Her bir  gerçek olarak bildikleriniz ne oldu da elinizden  kayıp sizden  uzaklaşıyor ve hiç tanışmadığınız yeni yeni farkındalıklar bilincinizin kapsama alanına giriyor?
Ben size söyleyim!
SİZ ARTIK FARKLI BİR OLMA HALİ DİĞER BİR İFADEYLE FARKLI BİR TİTREŞİMSEL SEVİYEDE BULUNUYORSUNUZ.
Bundan böyle yeni konum içinde yeni halinizin farkındalığına geçiyorsunuz. Bu durum sizin yeni halinizin geçmiş deneyimlerini bilincinizin alt katmanından sizin hatıralarınızı farketme seviyesine çekiyor.
Reenkarnasyon yani tekrar doğuş diye bir oluşum yoktur. Zamanın sadece bir illüzyondan ibaret olduğu anlayışına sahip olunan  bilinç düzeyinde HER DENEYİM VE FARKINDALIĞIN SADECE OLMA HALİNDEN İBARET OLDUĞUNUN BİLİNCİNDE HER OLASILIK POTANSİYELİ KENDİ GEÇMİŞ HATIRALARINA SAHİP BİR YENİ HAL OLUŞTURUYOR.
Bu cümleyi biraz açıp daha anlaşılır bir şekle getirelim.
Siz an içinde sonsuz sayıda gelecek halinizin potansiyeline sahipsiniz. Seçtiğiniz farklı bir benlik sizin o benliğin hatıralarını barındırır. Geçmiş deneyimlerinizi değiştirme şansına sahip oluşunuz bu denklemin sonucudur. Dolayısıyla siz hem sonsuz sayıda tekrar tekrar doğar hem de sonsuz sayıda söylem gereği ölürsünüz. İşte bu yüzden DOĞUM VE ÖLÜM YOKTUR. SADECE VE SADECE VAROLMA HALİ VARDIR. Her seçilen varoluş kendi geçmiş ve gelecek potansiyellerini doğurur.
DEJAVU olarak bilinen yani bir olayı daha önce yaşamışsınız gibi hissetmek de sadece HALİ HAZIRDA SİZİN VAROLAN HALİNİZİN FARKINDALIĞINA ANLIK GEÇİŞTİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR