4 Şubat 2016 Perşembe

İLGİNÇ BİR ÇALIŞMA: Realitemizi değiştireceğiz!!!

Şimdi sizinle belki de bugüne kadar hiç yaşamadığınız bir deneyimi paylaşacağım.
Evinizde kapağı sıkıca kapalı bir kavanoz varsa onu kuvveti yetmeyeceğini düşündüğünüz birine verin. Açmaya çalışmasını söyleyin. Eğer açamıyorsa beklemesini söyleyin ve aşağı yukarı takriben 42 saniye gözlerinizi kapatın ve o kavanozu kolayca açtığını imgeleyin. Onun açılşını iyice hissedin ve kendinizden emin olarak  gözlerinizi açtıktan sonra tekrar denemesini söyleyin. Sonucun ne olacağına tanıklık edin!!!
Bu deneyin farklı versiyonlarını da aynı metotla deneyin.
Mesela bozuk bir ev aleti varsa onun üzerinde aynı şekilde aletin çalıştığını imgeleyin ve tekrar kontrol edin. Aynı şekilde kaybolmuş bir ev eşyasını imgeleyin ve tekrar arayın. Bunun gibi birçok deney yapabilirsiniz ve sonuçlarının sizi şaşırtacağına eminim.
Haydi artık gizli güçlerimizi keşfetmeye başlayalım...

3 yorum:

  1. Bu teknik tetaya mi geciriyor beyini yani bir seyi gerçekten hissetmek? Yada hissetmekmmi onemli yoksa thetaya geçmek mi tuncay bey?

    YanıtlaSil
  2. Beyin uyanık bilinç halindeyken Beta beyin dalgası yaydığından hayal kurmak çok zorlaşır. Çünkü zihin sürekli meşguldür ve sizin dikkatinizi dış dünyaya yoğunlaştırır. Ancak zihin theta teknikleriyle sakinleşmeye başladığında imgeleme yeteneğiniz kolaylaşır ve dolayısıyla önce Alpha ve daha sonra Theta' ya geçebilme durumu oluşur. Eğer sırasını sorarsanız önce Theta bein dalgasına geçilir ve imgeleme en yoğun düzeye çıkar.

    YanıtlaSil
  3. Teta da hayal etmek ve imgeleme yapmak fark ediyor mu?

    YanıtlaSil

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR