7 Mart 2016 Pazartesi

THETA BİLİNÇALTI TEMİZLİK SEANSI!

Yaptığımız seanslar da genelde çözümler tek seansta gerçekleşiyor sözüm yanlış anlaşılıyor. Çünkü seansı alan kişinin hemen çözümün gerçekleşmesi beklentisi tüm sihiri bozuyor. Çünkü seans sonrası verdiğim çalışmalar anladığım kadarıyla tam ve düzgün yapılmadığından toprağa ekilen tohumların susuz kalıp kuruması gibi, yaptığımız çalşmada bilinçaltına tanıttığımız yeni bilgilerde tozlanıp bilinçaltı arşivine  yerleşiyor.
Bu yaşadığım geçmiş deneyimlere dayanarak artık seans çalışmalarımı çözümün gerçekleşmesi adına 3 seans alma tavsiyesine değiştiriyorum. Aladım ki kişi kendi başına bilinçaltına karşı direnemiyor. Yılların birikimiyle desteklenmiş EGO hemen işbaşına geçiyor ve yaptığımız harika çalışmayı baltalıyor. Demek ki yapacağımız çalışmalara takviye güç olarak arka arkaya yapılan 3 seans gerekiyor. Bu deneyimi çoğunluğun yaşadığı sorunları göz önüne alarak edindim.
Yapılacak olan 3 seans çalışması sonunda en azından çalışmanın yapıldığından emin olmak adına sorunlara tamamen hakim olmuş olacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR