24 Mart 2016 Perşembe

TÜM ZAMANLARIN EN BÜYÜK YÜKSEK BİLİNÇ ÇAĞRISI

Evet, dünyanın içinde bulunduğu kaotik bilinç seviyesinden dolayı, tüm zamanların en büyük evrensel insanlık çağrısı yapılmaktadır. İçine düştüğümüz rezonans salınımı çok derin olduğundan insanlık bilinci bu düşük manyetik enerji alanından çıkmakta zorlanıyor. Bu birçok titreşim yükseliş seviyelerinde olağan bir durumdur. Ancak bu salınımın alt seviyesine düşme durumu oluşursa tüm yüksek titreşim evrenlerinden yardım çağrısı yapılır. Çünkü bilinç canlıdır ve kendi seviyesine  uyan enerjilerle büyür ve güçlenirler. Onların da tek hedefi en yüksek varoluş enerjisi ile birleşmektir. Bu çağrının tüm zamanlardan beri gözlem altında tutulan dünya bilincine  gönderilmesi kararlaştırılmıştır. Bu frekans düşük titreşimde tutulmaya çalışılan insan bilincine bir mıknatıs görevi görecektir.
 Artık çağrı yapılmıştır. Tüm düşük frekanslar kendi içinde yok olmaya mahkümdür.
Peki biz bu manyetik çekilmeyi nasıl hissedeceğiz?
İlk olarak içimizde garip bir huzur belirecek. sonra tarifi tanımlanamaz bir güç oluşacak. Artık eski alşkanlık ve davranışlardan tamamen kaçınacağız. Dünyanın Schuman yani çekirdek titreşim  rezonansı 9.0 hertz olmaktadır.  Düşük titreşim bu yüksekliğe dayanamaz. Kendi içinde donuklaşmaya başlar. İşte son çırpınışlar bu şekilde yoğunlaşıp çoğalır. Tüm yüksek titreşim evrenleri çekim ağını genişletmiş ve dünya bilincini kaplamaya başlamıştır. Biraz sabredin, en düşük dalga seviyesinden yukarı çıkış biraz sancılı olur. Fakat şunu bilin ki, evren düşük titreşime sahip her ne varsa onu kendi çekim alanına çeip uyumlanıncaya kadar durmaz. Onu emer ve yok eder.
Sadece bilin!
Artık karanlık yarılmaya başlamıştır ve aydınlık ucunu göstermiştir. Şimdi sadece gözlerimizi kısalım ve aydınlığın artmasını bekleyelim.
İsteseniz de istemeseniz de bu oluşmaya başlamıştır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder