14 Mayıs 2016 Cumartesi

E.F.T. Diğer bir deyişle DUYGULARDAN ARINMA - ÖZGÜRLEŞME TEKNİĞİ...

EFT (emotional freedom technique), Türkçe deyişiyle "Duyguları Serbest Bırakma Tekniği" eski zamanlardan beri Çin ve uzak doğu ülkelerinde uygulanan akupunktur tedavisinin iğnesiz yöntemidir.
Bu yöntem, beden meridyen noktalarında sıkışıp kalmış enerji akışını dengeleyip bedene rahatsızlık veren olumsuz duyguların atılmasını sağlar. Bedenimizde 330 civarı meridyen noktası bulunur. En önemli akışın oluştuğu noktalara yapılan tıklama yani parmak ucu vuruşlarıyla orada düğümlenen enerji dengelenir ve tüm beden rahatlar. Böylelikle bilinçaltımızda kalıplaşmış duygu, düşünce ve inanç kalıplarımızın neden olduğu fiziki ve manevi sorunlarımız bir bir çözülmeye başlar ve böylelikle yaşamımıza sağlık, bolluk ve huzur dolar.

1 yorum:

  1. Emeginize saglik. Oyle rahatlatici bir teknik ki..sabredip devam edilirse...
    Pek cok insan bu kavramlari ticarete donusturmusken, siz bizleri aydinlatip farkindalik yarattiniz. Tum kalbimle bolluk bereket ve saglik diliyorum size.

    YanıtlaSil

SORUNLAR SENİN ESERİN

Bu eşzamanlılık her zaman benim zihnimde bir ikilem yaratmıştır.  Yahu tüm sorunlar beni mi buluyor? diye düşündüğünüzü bir hatırlayın.  Kim...