9 Mayıs 2016 Pazartesi

YANI BAŞINDA AMA SEN GÖRMÜYORSUN ÇÜNKÜ!!!

Evet, hayatını baştan aşağı değiştirebilecek tüm SONSUZ SAYIDAKİ POTANSİYEL OLASILIKLAR senin tam yanı başında, ama sen görmüyorsun.

Çünkü onlar çelik kadar güçlü bir kapıyla senin farkındalığına kapanmış BİLİNÇALTININ ardında,  senin onları farkederek, yaşamına çekip çıkarmanı bekliyorlar.

Peki, bu kadar zamandır bu kapıyı açamamışsan, şimdi nasıl açacaksın?

Tüm zamanlardan beri damlaya damlaya kalıplaşmış olan bu düşünce ve duygu kırıntılarını nasıl olur da oradan bir bir temizleyip çıkaracaksın?

Görünen o ki bu kapıyı açman İMKANSIZ!!!

Neyse bu kadar karamsarlık YETER...

Öncelikle kendine şu soruyu sor!

Ben, gerçekten bu boşa geçen zamana ve kontrolümün dışında oluşan olaylara dur deme cesaretini gösterebilir miyim?

Yaşam hayallerimin elimden kayıp gitmesini öylece seyretmeye son verip, KADER KURBANI rolünden sıyrılıp, hayatımın KAPTANI olmaya ne zaman karar vereceğim?

ŞİMDİ!
HEMEN ŞİMDİ!
HİÇ BİR ŞEY İÇİN GEÇ KALMADIN!!!

Hawaii Şaman'larının atalarından intikal eden ve artık genlerine işlemiş olan beynin sağ lobunu kullanma yetisine sen de sahip olabilirsin.
Bilinçli olarak beynini Theta  düzeyine çektiğinde, o çelik kapının şifresini çözmüş olur ve kendini bu gizemli olasılıklar dünyasında bulursun.
Bir kere buraya girip çıkmayı başardığında, artık bu sonsuzluğun kapısından istediğin an ve halde girer, arşivlenmiş tüm bilgileri bir bir düzenler ve yeni yaşamının yolunu çizersin.
O ıstırap dolu yaşam illüzyonunu kırmış, yepyeni bir istek ve niyetlerinden oluşmuş pembe dünyana adım atabilirsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR