11 Temmuz 2016 Pazartesi

İstihare Nedir ve Nasıl Yapılır?

İstihare'yi dini açıdan açıklamak gerekirse, kılınan istihare namazı ve duaları vardır. Bu dini ritüelden sonra, gece uykuya dalmadan edilen niyetle sorun ve kararlarla ilgili rüyada cevaplar beklenir. Bu cevaplar semboller veya bazı mesajlarla gelebilir.

Ancak, ben istihare'yi çok daha farklı bir bakış açısıyla açıklayacağım.



Sorunlarınızı ve almanız gereken kararların doğru olup olmadığı ile ilgili endişe ve korkularınızı, açıklayacağım bu meditasyon uygulamasıyla yenebilirsiniz.

Öncelikle, uyumaya niyet ettiğinizde yanınıza bir bardak su alın.
Bardağı elinizde tutarak suya niyetinizi beyan edin. Bunu sözlü veya sadece düşüncelerinizle yapabilirsiniz. Bu niyet çözemediğiniz bir sorun veya çok önemli bir karar aşaması tedirginli olabilir.
Hiç farketmez.
3 derin diyafram nefesi alın.
Gözlerinizi kapatın ve 20'den 1'e kadar geri sayım yapın.
Zihniniz sakinleştiğinde sorununuza odaklanın ve çözülmesi için gerekli mesajların gece boyunca rüyalarınız yoluyla tarafınıza bildirilmesini isteyin.

Unutmayın ki, bilimsel olarak suyun hafızası olduğu kanıtlanmıştır.

Su sizden aldığı bilgileri moleküler yapısına kaydeder.
Sonra, su dolu bardağın yarısını cevapların geleceği güveniyle için. Bu suyun içindeki bilgiler sizin hücre ve DNA' nıza kaydedilerek, gece uykunun derin evresinde bilinçaltınıza bildirilir. Bilinçaltı bu konuyla ilgili tüm cevap ve mesajları rüya yoluyla karşınıza çıkarmaya şartlanır. Gerekli bilgilerin en küçük detayına kadar hatırlamanıza yardım eder.
Sabah uyandığınızda hemen suyun kalanını için. Bu suretle, gece hatırlayamadığınız görüntü ve mesajlar günlük yaşamınızda karşınıza çıksın. Gün içinde de uyanık ve dikkatli olun ki herhangi bir kanaldan gelen farklı versiyonlardaki çözümleri kaçırmayasınız.

Bu meditasyon çalışması harika sonuçlar veriyor. Eğer ilk denemenizde  sonuç alamazsanız, bir kez daha deneyin. Ya iyi yoğunlaşamadınız ya da gelen mesajları yılların birikimi olan bilinçaltı şartlanmanızdan dolayı hatırlayamadınız.

Denemenizi tavsiye ederim.
Bu arada suyun hafızası ile ilgili gerekli linki aşağıda veriyorum.
suyun hafızası



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder