23 Eylül 2016 Cuma

Çok Nadir Bilinen, Müthiş Etkili Bolluk Meditasyonu!!!

 Bu yazımda sizlerle dünyada çok nadir bilinen, tüm özelliği detaylarında gizli olan bir bolluk meditasyonunu paylaşmak istiyorum.
Bu meditasyonu karanlık bir odada yapmaya çalışın. Bu esnada beyin kendini uykuda sanıp serotonin ve melotonin hormonlarını da salgılayabilir. Bu durum kendinizi harika hissetmenizi sağlar. Mesela, ben bu çalışmayı yaparken, beynimin DMT molekülünü dahi salgılamasını sağlayabiliyorum. Bu her zaman olmasa da arada bir bunu hissedebiliyorum. Bu dimetiltriptamin molekülü aynı zamanda ruh molekülü olarak da bilinir. Beyin için çok önemli bir salgıdır. Ancak gece uykusunda çok nadir de olsa beyin theta seviyesinde bu salgıyı serbest bırakır. Aynı zamanda böbrek üstü bezleri tarafından salgılanan bu molekül hücrelerimizin yenilenmesine de yardımcı olur. Meditasyon sırasında beynin bu salgıları serbest bırakmasının önemi bedeni stresten arındırması sonucu bilinçaltının yeni bilgiye açık olmasıdır.

Şimdi gelelim bu çalışmanın nasıl yapıldığına!




Size tavsiyem, bu bilinçaltı bolluk çalışmasını gece uykuya geçmeden önceki saat yapmanızdır. Çünkü zihin bu saatlerde sakinleşmeye meyillidir. Onu susturmak için fazla efor sarfetmenize gerek kalmaz.
Ortamın loj olması da ayrı bir detay olduğu için, ışıkları kısın.Odanın sıcaklığı ise 25 derecenin üzerinde olmamalı. Ortam ne kadar serin olursa beynin salgıladığı hormonlar o kadar artar. Yanımıza elinizde ne kadar kağıt para varsa alın ve onları burnunuza yakın bir yere koyun. Paraların kendine has bir kokusu vardır. O kokuyu almaya çalışın. Paraların üzerinde bir de sayılar vardır. O sayılara da iyice bakın ki meditasyon sırasında size lazım olacak.

Artık gözlerinizi kapatın.
Sol burun deliğinizi kapatıp sağdan nefes alın ve ağızdan yavaş yavaş verin.
Bu nefes alıştırmasını 3 kez yapın. Sonra diğer burnunuzu kapatıp aynı nefes tekniğini yapın. Başınız biraz hafiflesin.
Gözleriniz kapalı ve tam göz kapaklarınızın biraz önünde ince bir köprü imgeleyin. Bu köprüden geçmeye başlayın. Köprünün aşağısı uçurum ve siz karanlıkta, bir an da köprünün bittiğini ve aşağı doğru düştüğünüzü hayalinizde canlandırın. Bu his çok önemli, boşlukta duruyorsunuz ve bilinçaltınızı kontrol altına aldığınızı ima ediyorsunuz.
Bedeniniz boşlukta ve zihniniz devreden çıkmış halde, kendinizi boş bir arazide altın kaplamalı bir villanın önünde buluyorsunuz. Şu anda beyninizin alpha seviyesine geçmiş olması gerekir. Beyin dalgalarınız yavaşlamış ve göz hareketleriniz artmıştır. Evin kapısını açıyorsunuz ve az ilerideki boş bir odanın içine girdiğinizde yerde deste deste paralar duruyor. Paraların kokusunu hissedin. Eğilin ve paralara dokunun. Üzerinde ki sayılara bakın. Onları iyice tüm detayına kadar görmeye çalışın ve kokusunu da aynı zaman da almaya çalışın. Paralara iyice dokunun. Farklı bir kağıt parçası olduğunu hissedin. Sonra yerde paraların yanında bir çanta var. Aldığınız 200'lük  bir desteyi sayın. Bir destede tam 100 adet banknot vardır. Evet tam 100 adet kağıt parayı sayın. Bu sayım biraz canınızı sıkacak ama bu detay bilinçaltına yüklenen his için çok ama çok önemli. Yaptığınız tüm detaylı inceleme bilinçaltınıza kaydediliyor. Sonra bu desteleri oradaki çantaya koyun. Çantanın ağırlığını hissedin. Sağ veya sol kolunuzla taşıyorsanız o koldaki yorgunluğu da hissetmeye çalışın. Bu paralar size bırakılmış. Sizin hakkınız olan bir para yığını.

Bu paralarla neler yapabileceğinize dair planlar yapın. gözleriniz kapalıyken sağ tarafa bir daire çizin. İçine o anda 1 ile 10 arası hangi rakamın geleceğine odaklanın. Eğer oraya 7 ve üstü bir rakam gelmişse sizin bilinçaltı his yüklemeniz gayet iyi. Eğer 7'nin altında bir sayı ise biraz daha detaylı imgelemeye çalışın. Eğer 10 sayısı gözünüzün önüne gelmişse siz daha meditasyonu bitirmeden mucizeler oluşmaya başlamıştır bile.

Böylelikle hayalinizde elinizde para çantası ile birlikte beyaz bir perdenin önüne oturun. Perdede sırasıyla 1'den 10'a kadar sayıların ardı ardına geldiğini görün. Her 2 sayıda bir, kendinize bundan böyle bolluk içinde olduğunuzu ve şükranlarınızı dile getirin. Perdede 10 sayısı belirdiğinde gözlerinizi açın ve iyice gerinin.

 Bilinçaltınız yüklenen bütün görsel, işitsel ve kinestetik hisleri sizin yaşam realitenize çıkarmak için çoktan var gücüyle çalışmaya başlamış olacak...

Not: İlgilenen arkadaşların dikkatine...
Yaşamınızda mucizevi değişim ve dönüşümleri başlatacak olan Theta Bilinçaltı Teknikleri:
Theta1+Theta2+Theta3 Master+Kitap''Uyum Mucizesi''
e postanıza pdf dosya formatında gönderilir.
Banka Hesap İban no:  İş Bankası TR55 0006 4000 0013 4910 3465 01

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR