26 Eylül 2016 Pazartesi

Para, Para, Para! Kavuştuğunuza İnanamayacaksınız!!!

Evet Napolyon'un o meşhur sözü ''Para, para, para.'' tüm hayatımızı kontrol ediyor. İyi de hayatımızı bu kadar etkileyen bu para enerjisini neden sürekli yaratamıyoruz?
Sanki gölge peşinden koşar gibi bir türlü ona dokunamıyoruz?

Çünkü onu sürekli istiyoruz ve isteme durumunda da bilinçaltımıza ona sahip olmadığımızı, ona çok ihtiyacımız olduğu mesajını vererek bilinçaltımızın bu mesajı gerçekleştirmek için de var gücüyle çalışmasını sağlıyoruz.
Bilinçaltı aldığı bu para eksikliği mesajına doğrudan cevap veriyor ve günlük yaşamımızda bize sürekli parasızlığı yaşatıyor.


Bu kısır döngüden çıkmanın tek ve garanti yolu parayı istememek. Evet yanlış duymadınız. Paraya sahip olmak için harcadığımız beyin enerjisi o kadar yoğun ki onun gerçekliğimize girmesi için gerekli enerji kalmıyor. Bilinçaltımız olumsuz cümleleri, isteme ve de ihtiyaca yönelik cümleleri sorgulamaz ve muhakemesini yapmaz. Düz mantık hepsini hayatımıza çıkarmaya çalışır. O kadar hassastır ki yakındığımız ve sürekli ihtiyaç çektiğimiz her şeyi algılar ve ayna simetrisi yasasını uygular. Yani bize birebir ne düşündüğümüzü yansıtır.

Öyleyse çoğumuzun bildiği üzere, eğer Roma'da isek Romalılar gibi davranmak gerekir. Bizim de bilinçaltımızın anladığı dilden konuşmamız gerekir.
Her yabancı dilin öğrenilmesi gerektiği gibi bilinçaltımıza konuşmamız gereken farklı bir düşünce dili vardır.
Tamamen sahip olmuşuz ve sadece şükürde kaldığımızı bildiren çok özel bir evrensel dil. Yani diğer bir deyişle, aynı anda yaratılmış tüm benliklerin içinde bulunduğu olma halinin en mükemmelinin farkında olup Yaradan'a olan şükretme halinde olmak. Böylelikle bilinçaltımız, yaşam gerçekliğimize tüm bolluk ve zenginliğe sahip olduğumuzun vermiş olduğu o huzur hissine uyarlanır.
 Sonuç olarak da, bilinçaltımız sanki hedefine kilitlenmiş bir füze gibi sahip olduğumuz o  hisse uyan her zenginliği hayatımıza çekmek için inatla çalışır.
Hepinizin hayatına zaten sahip olduğunuz bu halinizi çekip çıkarmanızı dilerim...


Not: Theta Bilinç Eğitimleri, Theta teknikleri ve bireysel Theta seansları için detaylı bilgiye anasayfamdan ulaşabilirsiniz.
 İlgilenen arkadaşların dikkatine...
Yaşamınızda mucizevi değişim ve dönüşümleri başlatacak olan Theta Bilinçaltı Teknikleri:
Theta1+Theta2+Theta3 Master+Kitap''Uyum Mucizesi''___50.-TL
e postanıza pdf dosya formatında gönderilir.
Banka Hesap İban no:  İş Bankası TR55 0006 4000 0013 4910 3465 01

Ayrıca, yüz yüze veya  internet Skype üzerinden bire bir seans çalışmamız vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR