18 Ekim 2016 Salı

Bireysel Seanslarımız

Bilinçaltı temizliği seanslarım da uyguladığım Theta terapi teknikleri sayesinde harika sonuçlar almaya devam ediyoruz.
Kronikleşmiş öfke, korku, fobi, suçluluk duygusu, pişmanlık, yoksunluk, acı ve üzüntü duygularıyla yaşamaya alışmanız, onları yok edememeniz anlamına gelmez.

Artık yaşamınızın kontrolünü ele alma zamanı!

İnsanlık tarihinin başlangıcından itibaren genişleyen insan bilinci,bilim insanları tarafından sürekli araştırma ve çalışmaların hedefi haline gelmiştir. Genişleyen evren ile birlikte insan bilinci de genişlemeye devam etmektedir.

Çünkü, varolan tek gerçek BİLİNÇTİR.



Bilinçaltı theta terapilerimde, karşımdaki insanın bilinç sınırları içinde değilde, içinde bulunduğumuz ortak bilinç alanında çalışırız.
 Ben onun bilinç sınırlarına kesinlikle giremem. Ancak onun kendi bilinçaltı düzeyine girmesine öncülük ederim.
Aileme terapi verirken öncelikle geçmiş hatıralarımızın ortaklığını bir kenara bırakır ve tamamen farklı bir konumda, benim hiç bilmediğim bir düzeye hareket ederiz. Bu tamamen spontane olarak gelişir. Çünkü, Theta seviyesinde fiziksel konumdan ayrılır, tamamen öz benlik konumuna geçeriz.

Şimdi, sizle Theta seanslarımdan başarılı sonuçların somut olarak ortaya çıkmasıyla ilgili beni çok mutlu eden deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.

Yurt dışında yaşayan ablam, uzun bir süredir kontrol edemediği depresif bir ruh hali içindeydi. Bu yaz tatile geldiğinde, durumları bildiğim halde içinde olduğu ruhsal çöküntüye daha fazla seyirci kalamadım. Neden bu kadar bekledin diye sorabilirsiniz, ancak karşı tarafın belli bir zamanı geldiğinde yardım çağrısı gelir. Bu çağrı kimi zaman hemen, kimi zaman son seviyelere kadar bekler. Geldiği günden itibaren çok yoğun bir Theta terapi programına aldım. Durumu o kadar kötüydü ki telefonlarda konuşamadan ağlama nöbetleri oluşuyordu. Yaptığımız seanslarda, kardeşi olduğumu bilmek ona  bilinç kontrolünü kaybetme korkusundan uzak tutuyordu. Çoğu insan, bilincinin başkası tarafından kontrol edildiğini zannederek korku ve endişeye kapılır. Bu durum Theta seviyesine girmeyi zorlaştırır.

 Dolayısıyla, bilinçaltına tam olarak dokunamayıp sorun yaratan bilgi birikimine ulaşmak imkansız hale gelir. Theta terapisini almaya karar vermiş insan kesinlikle uzmana güvenmelidir. Hiç bir yan etkisi olmayan harika bir mucizevi bilgi temizliği yapılır.

Şimdi ablamın durumu nasıl diye sorarsanız, derim ki kendisi tekrar yaşama doğdu.

 Zararlı bilgi ve duygu birikimi Theta düzeyinde serbest bırakıldıkça tüm beden stresten arınır ve bedenin kan değerlerinden tutunda, tüm beden hücrelerine kadar akyuvar sayısı ve alyuvarların hücrelere oksijen taşıması artar. Bedenin bağışıklık sistemi kat be kat güçlenir. Beyin zarının üzerinde ki gri madde artar ve tüm duyu organları çok daha keskin hale gelir. DNA yapısında ki ilk  2 kromozom ki gençlik ve canlılık kromozomları aktive olur. Bedensel rahatlığı sağlayan, beyin salgılarından serotonin ve melotonin salgılanmaya başlar. Bununla beraber beden kas ve sinir sistemi gevşer. Vücudun tüm organlarının bedensel faaliyetleri dengelenir.

Bu söylediklerim benim varsayımlarım değil, tamamıyla bilimsel verilere dayanmaktadır.

Bilinçaltı Theta Temizliği sırasında ortak bilinç alanına girdiğimden tüm süreci yakından takip ederim. Endişe ve korkuya kesinlikle gerek olmayan bir terapi seansıdır. Son derece zararsız ve tamamen kirli bilgi ve duygu birikimine yönelik bir bilinçaltı çalışmasıdır. Hipnoz ile hiç bir ilgisi yoktur. Theta seviyesinde yapılan son derece rahat ve faydalı bir çalışma olup, dünyaca ünlü Psikolog ve Terapistler tarafından sürekli uygulanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SU RİTÜELİ! I Tuncay YEŞİLPINAR