20 Ekim 2016 Perşembe

Bireysel Theta Seanslarımı Diğerlerinden Çok Farklı, Çok Etkili Kılan Nedir?

Benim THETA BİLİNÇaltı temizliği tekniklerimi, diğer bilinçaltı yöntemlerinden farklı kılan çok önemli noktaları sizinle paylaşayım ki verdiğiniz ücrete karşılık alacağınız hizmetten memnun kalacağınıza emin olun. Kimse, en zengin insan dahi parasını sokağa atmak istemez. Öyleyse bir hizmet, hele bu yaşam değiştiren bir hizmet olacaksa etki gücünün farklılığını bilmenin en doğal hakkınız olduğunu düşünüyorum.



Öncelikle, seansımı alan kişiye hemen değişmek isteyip istemediğini sorarım. Cevabın kesinlikle evet olması gerekir. Seans almaya karar veren kişinin değişim eşiğine geldiğini kabul ettiğimden, sonucundan en küçük bir şüphe dahi duymasını istemem. Bu tür bir içten destek gücünü yakaladık mı başarının ön hazırlığı tamamlanmış olur. Eğer değişim için yeterince motivasyonu bulursak, değişim anlık kendiliğinden gelir. Kendinize oluşturabileceğiniz en güçlü  motivasyon dıştan değil, içten gelen acı verici histir. Kendinizi nerede görmek istediğinizle şu an nerede olduğunuzu görmek insana çok acı verir. İşte bu acı yeterince derinleşirse artık değişimin eşiğine gelmişsinizdir. Seans ön hazırlığı bitmiş ve kişi artık değişimin itici gücüne kendini bırakmıştır.
Kişinin yaşamak istediği standartları ile içinde bulunduğu davranışlarını ve yaşamak zorunda olduğuna inandığı yaşamı imgelemeye başladığımızda, artık değişim baskısı dışarıdan değil içeriden gelmeye başlar. Bu olmak istediği ile olduğu halin arasında ki tutarsızlığı kişiye gösterdiğimde, içten gelen bu baskıya dayanamaz. İnsanların değişememelerinin en büyük sebebi, değişmek istemenin şu anki hallerinden daha zor ve acı vereceğine inanmalarından ileri gelir. Bu inanç direncini Theta düzeyinde kırar ve değişmenin vereceği mutluluk hissini tanımaya başlarlar.Değişmenin neye malolacağını değil, değişememenin nelere mal olacağını görmeliyiz. Değişmek istediği durumun kendisine maddi ve manevi neler kaybettirdiğini anlar ve değişimin kendisine neler kazandıracağını bilinçaltına tanıtırız. Değişimin öncesini ve sonrasını kıyaslar, bilinçaltımıza yeni kimliğimizi yükleriz. Kurban rolünde olan kişi değişimin, sevdiklerine olan etkisini görmeye ve duygusal düzeyde yeni halinin verdiği o mutluluk hissine bağımlı olmaya başlar. Bilinçaltı bu duyguyu tattığı an, artık o duyguya uyan her ne olay ve kişiler varsa onları yaşamınıza bulup önünüze çıkarmak için son gücüyle çalışır.

İşte, Theta seanslarımın nokta atışı olmasını istememin sebebi, insanlara tek seferde fazla maddi ve zaman harcama yükü getirmeden, yeni yaşamlarına adım atmalarına yardımcı olmaktır.


Theta Master
yesilpinar24@yahoo.com
533 523 8350

1 yorum:

  1. Bireysel Theta seansları online da alınabilir mi?

    YanıtlaSil

SU RİTÜELİ! I Tuncay YEŞİLPINAR