2 Ekim 2016 Pazar

Dünyamız ANA ZİHİN Tarafından mı Yönetiliyor?


Ana zihin, belli sayıya ulaşmış insanların aynı düşünceye sahip olup, bazı olaylara vermiş oldukları anlamdır.
Örneğin, Amerika’yı süper güç yapan dünyanın onu süper güç olarak görmesinden kaynaklanıyor. Bu etki hemen oluşan bir durum değil. Yıllar içinde oluşmuş ve kalıplaşmış olan inanışların sonucu olarak ortaya çıkar. Zamanla meydana gelen bu kalıplar bir bütün yani ana zihin dediğimiz güçlü bir enerji oluşturur. Bu enerjinin çekim gücü çok fazladır. Bu güç ile anlam kazanan her şey, kendi gücüne güç katar. İnanç kalıplarımız yaşadığımız dünya’da ki her şeye kendi anlamını verir. Eğer çok et yemenin sağlığımıza zararlı olduğunu düşünürsek, o zaman zararlıdır.

Bunun tam tersi de doğrudur.




Ana zihnin yaratmış olduğu bu gerçeklik, nasıl tersine çevrilir?
Biraz zaman alsa da, belli sayıda ki insanların sahip oldukları anti düşünce gücü ile bazı anlamlar değişebilir. Bu tamamen düşünce gücünün yoğunluğuna bağlıdır.

Ana zihnin net olarak algılandığı yerlerden biri kumarhanelerdir. Kumarhanelere gelen insanlara nasıl olduklarını sorduğunuzda, alacağınız cevap genelde şöyle olur, ''Biraz kurtlarımızı döküyoruz.'' veya ''stres atıyorum.'' gibi hep parayı kaybetmeye yönelik sözler olur.
Kumarhane sahipleri bu şartlanmaları kullanarak tüm paraları kazanırlar.
Dünya da ana zihnin güçlü olduğu alanlar genelde insan çoğunluğunun ortak inancının ve ortak bilincinin yoğunlaştığı alanlardır. Bu inançlar aynı ve genelde aksinin olması imkansız olarak düşünülen inançlardır. Bunlar, öyle inatçı ve güçlüdürler ki realiteyi kendi yapıları doğrultusunda şekillendirirler. Suyun üzerinde yürüyemezsiniz, çünkü suya batacağınızı koşulsuz bilirsiniz. Fakat bunun yanında tonlarca ağırlıkta ki gemiler suyun üzerinde yüzebiliyor.
Peki, bu suyun kaldırma gücü nedir?
Nasıl bir inanç şartlanmasıdır ki küçük maddeler suya batarken diğerleri yüzebiliyor. Tüm bu inanç sistemleri insanların realitesini kontrol altında tutuyor.

Bu ana zihnin gücünü ispatlayan en güçlü örneklerden biride kuşlarla ilgilidir.
Yanılmıyorsam, Atlas okyanusunda bir bölge de kuşların garip davranışları olduğu dikkat çekmiş. Bu kuşlar göç ederken bu bölgeye geldiklerinde, hepsi birden suya dalış yapıyorlarmış. Bilim insanları bu garip davranışı incelemeye başlamışlar. Yapılan araştırmalar çok ilginç bir gerçeği ortaya çıkarmış. Bu bölgede uzun bir zaman önce küçük bir ada varmış. Göç eden kuşlar yorulduklarında burada dinlenir, sonra tekrar yola devam ederlermiş. Daha sonra bu adacık batmış. Fakat diğer kuşların bundan haberi olmadığı halde, sanki orada hala adacık varmış gibi oraya doğru dalış yapıyorlarmış.
İnanabiliyor musunuz ki bu ortak bilinç ana zihin olarak kuşların birbirlerinden haberi olmadığı halde birbirlerinin hareketini etkiliyor. Her biri bilinçsiz bir şekilde suya dalış yapıyorlar.

 Gördüğünüz gibi ANA ZİHİN sadece insanları değil tüm canlıları etkiliyor. Fakat içinde bulunduğumuz bu altın çağ zamanlarında ki ben bu çağa KRİSTAL ÇAĞ diyorum, artık ANA ZİHNİN insan üzerinde ki etkileri zayıflıyor.
Düşüncemizi kontrol edip, yeni realitemizi deneyimleyebilmenin farkındalığına vardığımız bu bilinç değişiminin olduğu bu güçlü zamanlar artık gelmiştir.
Artık, hiç bir inanç ve davranış kalıpları eskisi gibi olmayacak. Eski inanç kalıpları bir bir yıkılıyor. Tüm evren bu günler için yaratıldı.
 Artık yaşamı dolu dolu deneyimleme zamanı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BU TÜM ZAMANLARIN SIRRI ARTIK SANA SIR DEĞİL!!!

İncecik bir çizgi düşünün! Uzaktan bakıldığında sadece düz ince bir çizgi olarak gözükse de o küçüklükte ki bir varlık için sağa sola gidile...