10 Ekim 2016 Pazartesi

Göz Bozukluğuna SON DERECE Etkilidir!

Halk dilinde bilinçaltı olarak bilinen buz dağının görünmeyen kısmı olan alt beynimiz hem tüm sorunlarımızın hem de tüm çözümlerin kaynağıdır. Sanki tüm sorunlar tesadüfi bir şekilde bizi bulur ve çözüm söz konusu olduğunda ise çözümü biz buluruz değil mi?

Halbuki tüm yaşamımızdan top yekün alt beynimiz sorumludur.






 Tıpkı bilgisayarlarda olduğu gibi eğer REM dosyasını açamıyor (Bilinçaltımızda  gizli çözüme ulaşamıyorsak)Windows kayıt defterinden (Bilinçaltı bilgi kayıt arşivinden) ilişkilendirme ayarlarını değiştirmemiz gerekir. (Bilinçaltı Theta düzeyine inip bilinçaltı şifremizi açmamız gerekir.)

Aşağıda sizlerle paylaşacağım bu  Göz Meditasyonunu  2005 yılında geçirdiğim bir göz rahatsızlığımın üzerinde, günde 3 kez denedim ve tam bir hafta içinde gözüm eski sağlıklı haline kavuştu. Bir gün sabah uyandığımda, sağ gözüm etrafı bulanık görüyordu. Bir anda ne oldu da,  göz sağlığım bu duruma gelmişti bilemedim. Hemen bir göz doktoruna gittim. Doktor, göz merceğimin strese bağlı bir problem yaşadığını ve çözümün de lazerle cerrahi bir müdahale olduğunu söyledi. Daha ilk baştan bu durumu kabullenemedim. Kendi kendime, eğer bu göz problemini bir gecede oluşturabiliyorsam çözümü de bir gecede bulabilirim, diyerek oradan uzaklaştım.
Sonra, uzun yıllar üzerinde çalıştığım Theta tekniklerimden göz problemime uyan bir tekniğimi denemeyi düşündüm.

Şimdi bu tekniği size anlatayım!

Gece uyumadan hemen önce ve sabah uyandıktan hemen sonra bu meditasyonu 15'er dakika yapın.

  •  Gözlerinizi kapatın. 
  •  3 derin diyafram nefesi alın. 
  •  Gözler kapalı halde, uzaklardan gelen bir gemi imgeleyin. Bu gemi size yaklaştıkça büyüsün, biraz daha büyüsün ve sol yanınıza gelip hemen arkanızdan koca cüssesiyle dönüp sağınızdan uzaklaşmaya başlasın. Uzaklaştıkça bu defa küçülsün ve gözden kaybolsun.
  • Bu defa, hala gözler kapalı gemi diğer sağ yanımıza doğru yaklaşıp yine aynı şekilde sol tarafımızdan uzaklaşıp gözden kaybolsun.
  • Son kez, gemi yine size doğru gelip kafanızın üzerinden geçsin ve yine kafanızın üzerinden uzaklaşıp kaybolsun.


Bu imgelemeyi yaparken göz merceğinizin küçülüp büyüdüğünü hissedeceksiniz. Aynı zamanda göz kaslarınız da çalışacak ve güçlenecek.
Hatta, size iddia ediyorum ki göz probleminiz olmasa da bu göz meditasyonunu yapın ve göreceksiniz ki gözleriniz eskisinden çok daha iyi görmeye başlayacak.

Yazar/Enerji Terapisti
Tuncay Yeşilpınar
Seans ve Eğitimler için: yesilpinar24@yahoo.com





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SU RİTÜELİ! I Tuncay YEŞİLPINAR