17 Ekim 2016 Pazartesi

Hakkımda

Tuncay YEŞİLPINAR  / Theta333 Anında Dönüşüm Atölyesi  Kurucu / YAZAR / THETA Master Eğitmen


1962 yılı İzmir doğumludur. Lise dönemini İzmir'de tamamladıktan sonra 1981 yılında üniversite öğrenimi için gittiği Amerika Birleşik Devletleri, Long Beach State üniversitesinin Endüstriyel Tasarım bölümünden mezun olmuştur.

 Lise yıllarında insan bilinci ve bilinçaltı gizemi üzerine yüzlerce kitap okumuş ve sayısız araştırma ve çalışmalara katılmıştır.

1994 yılında Hawaii, Honolulu şehrinde dünyaca ünlü Hawaii'li psikolog İhaleakala Hew Len Ph.D. tarafından Ho'oponopono yöntemi olarak bilinen bilinçaltı teknikleri eğitimi ve inisiyasyonu'nu almıştır.

Bunun dışında aşağıda saydığımız daha bir çok dünyaca ünlü psikolog ve aynı zamanda Best Seller kitap yazarları olan Kişisel Gelişim Enerji Üstadları ile bire bir seans çalışmalarına katılmıştır.

Yapmış olduğu benzersiz araştırma ve çalışmaları sonucu, tüm dünyada geçerli olan Global Master's Visa "The Master" sertifikasına sahip olmaya hak kazanmıştır. 2012 yılında hiç bir kaynaktan alıntı yapmadan sadece kendi fikirlerini yansıtan ve Dharma yayınlarından çıkardığı ''Uyum Mucizesi'' ve sonrasında yazdığı ''Yaşadığınızı mı Sanıyorsunuz?'' adlı Kişisel Gelişim kitaplarının yazarıdır.

 Aynı zamanda köşe yazarı olup magazin editörlüğü yapmıştır. 38 yılı aşkın bir süredir VAROLUŞ amacını sorgulayıp konuyla ilgili araştırmalar ve çalışmalar yapmıştır.

Bunun yanında Reiki, Chi Gong, Reattunement enerji çalışması, Hawaii Ho'oponopono arınma ve Pranic İyileştirme tekniklerini uygulamaktadır.

Dünyaca ünlü araştırmacı bilim insanları ve best seller yazarlarından Dr. Hew Len, Anthony Robbins, Dr. Joe Dispenza, Gregg Braden, Ming Tong, Dr. Wayne Dyer ve Dr. Alex Llyod webinar, seminer ve atölye çalışmalarına katılmıştır.

Kitaplarının tüm içerikleri, dergi köşe ve kişisel blog yazıları tamamen kendi düşünceleri olup hiç bir kaynaktan alıntı değildir.

Bireysel seans çalışmalarında uyguladığı Theta333 Anında Dönüşüm Terapi Teknikleri Theta Healing yönteminden çok farklıdır.

  Bireysel seanslarını ve Theta Tekniklerinin Eğitimini hem yüz yüze hem de kişiye özel internet üzerinden vermektedir.

Sahip Olduğu SERTİFİKALAR:
_ Global Visa of Theta Master / Honolulu, Hawaii - USA
_ Global Certified EFT Master / Honolulu, Hawaii - USA
_ Certified Pranic Healer / Los Angeles, California - USA
_ Certified Healing Codes Master / Los Angeles, California - USA
Reiki Instructor / Santa Barbara, California - USA
İnstant Manifestation Techniques Practitioner / Los Angeles, California - USA
_ HARVARD University SERTİFİKASI / China Phil: The Path to Happiness: What Chinese Philosophy Teaches us about the Good Life _ University of CAMBRIDGE SERTİFİKASI / The Psychology of Emotions: Embodied Cognition

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SU RİTÜELİ! I Tuncay YEŞİLPINAR