7 Aralık 2016 Çarşamba

Bu Meditasyonu İnanmasan da Yap! Mucizeler Karşısında Şok Geçirebilirsin

Aslında bu, Theta Bilinç ileri düzey tekniklerimden biri. Eğitimini almadan tam etkisini vererek yapılabilmesi için belli bir alt yapıya sahip olunmalı. 
Ancak en azından  Theta Bilinç tekniklerim hakkında bir fikir sahibi olmanız açısından deneyebilirsiniz.
 Şunu da üzerine basarak tekrar ifade etmek istiyorum.
Benim uyguladığım Theta BilinçYöntemi kesinlikle Theta Healing yöntemi değildir. Her defasında bu soruyla karşılaştığım için bu net ayrımı tekrar belirtmek ihtiyacı hissettim.Tek benzerliğimiz, çalışmaların beynin Theta frekansında yapılması.

Şimdi gelelim yapacağımız meditasyon çalışmasına!





Beynin Theta frekansına geçmesi zamanla kazanılan bir alışkanlık olduğundan kesinlikle internet üzerinden indirdiğiniz bilinmeyen cd'ler yardımıyla yapmayın.

Bu çok tehlikeli!

Doğru yöntemi, okuyarak veya bir takım video yardımıyla yapmanız da bence sakıncalı. Çünkü o frekansa girdiğinizde, doğru bir şekilde çıkmanız çok ama çok önemli. Aksi taktirde, beyniniz Beta frekans gerçekliği ile Theta frekansı gerçekliği arasında sıkışır kalır ve sizin için garip bir durum oluşur.
Bu baş dönmesi , yerin ayağınızın altından kayması veya bedeninizi hissetmiyormuş gibi garip duygular halinde oluşur.

Bu yüzden Theta frekansına giriş ve çıkışları tam anlamıyla kavramanız için bir uzman yardımı almanız ŞARTTIR...

Şimdi yapacağımız çalışmayı Theta frekansına geçmeyi bilenler Theta'da, bilmeyenler ise bildikleri bir odaklanma yöntemiyle yapsınlar.
Bu çalışmayı PARA üzerine yapacağız.
Siz farklı sorunlar üzerine de yapabilirsiniz.

- Öncelikle kendimize sakin ve sessiz bir yer seçelim.

- Uzanarak yapmamanızı tavsiye ederim. Çünkü çalışmanın yarısında uykuya dalma ihtimaliniz çok yüksektir.

- 3 derin diyafram nefesi alın.Burundan alıp ağızdan yavaşça verin.

- Tekrar 3 derin diyafram nefesi alın. Bu defa, burundan alıp burundan yavaşça verin

- Şimdi zihninizin sakinleşmesi için tüm beden noktalarınıza tek tek dikkatinizi vererek gevşetin. Baş bölgesinden başlayın, ayak parmak uçlarınızda bitirin.

- Zihin iyice sakinleştiğinde, gözleriniz kapalı halde gözlerinizi sol yukarı çevirin. Para ile ilgili aklınıza ilk gelen olumsuz imgeye odaklanın. Gelen imgeyi hemen uzaklaştırın ve yok olmasını bekleyin.

- Ardından hemen gözlerinizi sağ yukarı çevirin. Para ile ilgili olumlu bir görüntü bekleyin. Gelen görüntü sizi iyi hissettiriyorsa hemen o görüntüyü büyütün ve iyice canlandırın. Ardından işaret parmağınızı iki kaşın ortasına hafifçe bastırın ve çekin.

- Sonra gözlerinizi sol yana çevirin. Para ile ilgili ses ve konuşma ne olursa olsun olumsuz bir konuşma hatırlayın ve onu hemen sessizleştirin.

- Ardından gözler sağ yana ve para hakkında duyduğunuz olumlu bir hayali canlandırın ve büyütün. Tekrar işaret parmağınızı iki kaşın arasına bastırıp çekin.

- Şimdi gözler sol aşağı baksın. Bu defa dokunmayla ilgili, mesela paranın kirli olmasından dolayı dokunmak istemediğinizle ilgili bir görüntüyü hissedin. Hemen o imgeyi yok edin.

- Gözler sağ aşağı baksın ve paraya dokunun. İçiniz rahat olsun. Bol bol dokunun. Yine ardından işaret parmağınızı iki kaşın arasına bastırın.

- Bu defa gözleri ön yukarı çevirin. Parayı koklayın ve aldığınız his olumsuz ise yok edin, olumlu ise büyütüp canlandırın.  Sonra yine işaret parmağınızı aynı noktaya bastırın.

- Son olarak, gözlerinizi ön aşağı çevirin. Hayalinizde paraya dokunun ve elinizi ağzınıza değdirin. Olumsuz his varsa yok edin, olumlu ise canlandırıp iyice hissedin. Son kez işaret parmağınız iki kaşınızın ortasına bastırın.

- Artık yavaş yavaş Beta'ya geçin ve bedeninizi şimdi ve burada hissedin.

-Gözlerinizi açın.

Gerçekten, bu çalışma  tam anlamıyla yapılırsa sonuçlarının sizi şaşırtacağından eminim.

Theta Bilinç bireysel yüz yüze veya  internet üzerinden SEANSLAR ile EĞİTİMLER için detaylı bilgi:
-Blog Ana Sayfam
-yesilpinar24@yahoo.com


3 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Cok tehlikeli bir uygulama ise ne icin yayinliyorsunuz insanlarin beyin yapisi bozulsun diyemi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adınız olmadığı için mecburen Adsız Bey diyorum kusura bakmayın. Öncelikle çok tehlikeli bir uygulama sözünü ben göremedim. Sadece internetten olur olmaz sitelerden yardım almayın diyorum. Meditasyonun Theta frekansına geçme tekniğini vermeyi uygun bulmadığımı söylüyorum. Bilenlerin Theta'yı kullanmasını bilmeyenlerin de kendi yoğunlaşma tekniklerini kullanmasını ifade ediyorum. Sonuçta, herhangi bir tehlikeden bahsetmedim. En fazla sonucu tam alamazsınız o kadar. Naçizane tavsiyem, okuduklarınızdan tek bir satıra odaklanıp oradan tüm konuyu yorumlamaya çalışmazsak, burada paylaştıklarımdan daha geniş kitleler verim alır. Yorumunuz için yine de teşekkürler. Saygılar...

      Sil

SU RİTÜELİ! I Tuncay YEŞİLPINAR