27 Ocak 2017 Cuma

Parasal Mucizelerin Yaratımı İşte Böyle Oluşuyor!!!

Bu yazımda eminim ki hiç duymadığınız inanılmaz bir meditasyon paylaşacağım.
Eminim ki dememin sebebi, paylaştığım meditasyonların bilinç genişlemesine göre zamanı geldikçe paylaşmam gerektiğindendir.

Bu paylaşımın da zamanının geldiğini düşünüyorum.



Dikkat edilmesi gereken bir konuya da değinmek istiyorum. Bu kadar etkili ve güçlü meditasyonları kesinlikle kendi ve herkesin hayrına yapabilirsiniz. Diğerlerinin seçim özgürlüğüne olumsuz yönde müdahale etme gibi bir hisse kapılmak, evrenin yansıma yasasını ihlal eder ki bu da yapmaya yeltenenin direkt kendi hayatına yansır.

Hawaii'de bulunduğum süre içinde, Şamanik öğretilerden elde ettiğim bilgiler üzerine yaptığım araştırma ve çalışmalarımdan almış olduğu son hali olan bu yöntemler gerçekten birer mucize.
Ancak baştan söylememde fayda olduğunu düşündüğüm önemli bir nokta da meditasyon sırasında kesinlikle frekanstan çıkmamaya çalışmanızdır.
Anlık dikkat dağınıklığı tüm yaratımı bozar.

Şimdi, mucizelere hazırsanız hemen başlayalım.

İlk olarak bedeninizin enerji akışını düzenlememiz şarttır.

  • Kendinize rahat bir ortam seçin.
  • 3 derin diyafram nefesi alıp verin.
  • Gözler kapalı halde başınızın 5 santimetre kadar üzerinde beyaz enerji topu imgeleyin. Saat yönünde döndürün ve tüm bedeninize yayılsın.
  • Sonra, iki kaşın arasında mor ışık topunu görün. Aynı şekilde döndürüp tüm bedeninizi yıkayın.
  • Ardından, boğazınızda çivit mavisi bir ışık topu algılayın ve döndürüp tüm bedeninize yayın.
  • Düşüncelerinizi temsil eden bu üç rengi birbirine karıştırın ve mavinin bir tonunu elde edin.
  • Sonra, göbek deliğinin 2 santim üzerinde sarı ışık topunu görün ve aynı şekilde döndürün ve yayın.
  • Biraz göbeğin altı olan mide yani hara bölgesinde, turuncu ışık topu imgeleyin ve yayın.
  • Son olarak, kuyruk sokumu bölgesinde kırmızı ışık topunu döndürün ve ayak parmak uçlarınızdan yerküreye akıtın.
  • Duygularımızı temsil eden bu enerjileri birleştirin ve elde ettiğiniz sarının kırmızıya kaçan tonunu tüm bedeninize yayın.
  • Kalp çakrasını neden atladığımızı biraz sonra göreceksiniz!!!!!
Şimdi asıl yaratım aktivasyonuna geçiyoruz.
  1. Gözler kapalı ve sol yukarı bakacak şekilde para sıkıntınıza odaklanın. İyice o sıkıntıya sebep olan en ağır travmayı görmeye çalışın. Bu odaklanma kesintisiz 3 dakika olmalı.
  2. Ardından, gözler hala kapalı sol kulak hizasına dönsün. Bu defa para sıkıntınızla ilgili işittiğiniz sıkıcı bir habere odaklanın. İyice ve çok net olarak kelimeleri duyun. Bunu da 3 dakika kesintisiz duymaya gayret gösterin.
  3. Son kez, gözler kapalı sol omuz hizasına bakarken, paranın sizde oluşturduğu o çaresizlik duygusunu iyice ve 3 dakika boyunca kesintisiz ve hatta abartarak hissedin.
  4. Akabinde, tüm gördüğünüzü, duyduğunuzu ve hissettiğinizi toplamda hissedin ve enerji dengelemesinde düşüncelerinizi temsil eden karışımdan elde ettiğiniz mavi tonla kaplayın. Enerji kapladıkça görüntü, renk, sesler ve duygular solmaya başlasın. 
  5. Gözlerinizi öne döndürün ve kalp çakranızdan yeşil bir ışık topunun yayılarak mavi tonu yeşile döndürdüğünü imgeleyin. Tüm parasal sıkıntılarınızın bu yeşil ışık girdabında eriyip sağa doğru çekildiğini ve forma dönüşmeye başlayacağını imgeleyin.
  6. Gözler hala kapalı . Bu defa gözleri sağ yukarı döndürün. Yeşil enerji topuna şekil vermeye başlayın. Bu şekil parasal bolluğu ifade eden yeni bir görüntünüz olsun. Bu görüntüye 3 dakika kadar odaklanın.
  7. Sonrasında, hemen gözler sağ kulak hizasında ve yeşil enerji girdabında forma dönüşen görüntüden işitsel bir mesaj alın. Bunu sadece kendinize uyacak şekilde oluşturun ve 3 dakika o kelimeleri duyun.
  8. Son olarak, sağ aşağı doğru bakarak tüm imge ve sesler daha da canlansın ve size inanılmaz bolluğun vereceği hazzı hissettirsin. Bolluğun verdiği o hissi 3 dakika boyunca kesintisiz hissedin.
  9. En son olarak gözlerinizi öne döndürün ve son aldığınız hisse 3 dakika daha odaklanın ve gözlerinizi açın.
Bu meditasyonu, gerçekten tam anlamıyla yapar ve dikkatinizin hiç dağılmamasına önemle özen gösterirseniz, sadece 30 dakika kadar kendinize ayırdığınız zaman içinde tüm mucizeleri yaşamınıza çekebilirsiniz. Şamanik bir ritüelin parçası olan bu Theta öğretisi tüm hayatınızı baştan aşağı değiştirebilir.

Ancak, herkes bu meditasyonunun sonucunu söylediğim kadar hızlı göremeyebilir. 
Bu durum çok doğaldır.
 Çünkü spora alışık olmayan birine ağır spor yaptırmaya kalkmak gibi, bilinci bu meditasyonlara alışık olmayanlarda da sonuç biraz zaman alacaktır.
 Süreklilik, azim ve doğru yöntem sonuçları daha çabuk almanızı sağlayacaktır. 

Genelde, hiç uzman yardımı almadan çalışmaları yapmak sonuçları uzatıp sizi çalışmalardan soğutabilir. Bundan dolayı kendinizden emin değilseniz ve sonuçları alamamaktan yakınıyorsanız hemen bir uzman yardımı alın derim.
Çünkü yanlış öğrenilen yöntemlerin düzeltilmesi ve eksiksiz sonuçlar alınması zorlaşır.
Kişi eğer bu çalışmaları kendi başına yapamıyorsa zihni bilinç dışı zihne hükmediyordur.
Bu da çok normal, uyurken uyanma kontrolünüzün elinizde olmadığı gibi bu çalışmalarda da  zihni sessizleştirmeniz kolay olmayabilir ve sizi istediğiniz sonuçları almaktan alıkoyabilir. 
İşte, bu anlamda dışarıdan alınan uzman yardımı zihni kontrol altına almanızı kolaylaştırır. Beden, zihin ve ruh üçlemesinin uyumlanması uzman tarafından yapılırsa istediğiniz sonuçları daha hızlı alabilirsiniz. Çünkü, kendi zihniniz sizi çeşitli vesveselerle kandırabilir ama dışarıdan müdahale eden zihne direnemez. 
İtaat etmek zorunda kalır. 

Bu Şamanik öğretilerden ilham alarak blog anasayfamda derlediğim bir çok Theta bilinç teknikleri de mucizelerin yaratımına hizmet etmektedir.
Yeter ki doğru ve tam bir bilinç bütünlüğünde yapılsın.
Modern bilim bu çalışmaların sonucuna MUCİZE derken, Hawaii Şamanları çalışmaların birer Duygu Teknolojisi olduğunu söyler.

Karar sizin!

Yaşamınızda mucizeleri mi beklemek istersiniz?
Yoksa, sahip olduğunuz duygusal teknolojinin nasıl kullanıldığını mı bilmek istersiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR