2 Şubat 2017 Perşembe

7 Şubattan Sonrasına Dikkat! 333 Rezonans Uyumlanması Şart

Bu sabah saat 4:30 gibi uyandım ve bir anda 333 uyumlanmasıyla ilgili bir yazı yazmam gerektiğini hissettim.

Nedir bu 333 Rezonans Uyumlanması?

333 ruhsal anlamda ZİHİN, BEDEN ve RUH üçlemesini temsil eder.





Ocak ayının başından şubat ayının 7'sine kadar gökyüzünde oluşan gezegenlerin rotasyonel ahengi sona eriyor.
Bu şu anlama geliyor, yeni bir enerji dalgası realitemize yeni bir titreşim frekansını getirecek. Bu yeni frekans içinde bulunduğumuz frekansa karıştığı an müthiş bir rezonans alanı oluşacak. Bu demektir ki, bizler yeni frekansa adapte oluncaya kadar rezonans salınımı dediğimiz ruhsal gelgitlere dayanıklı olmamız gerekir.
Yani zihin, beden ve ruh olarak parçalanmış bir durumda isek halimiz bayağı zor.

Acil olarak bu 333 rezonansına uyumlanmamız şart.

Metaforik olarak anlatmam gerekirse, diyelim ki wind surf yapıyoruz. Biz düşünceyi temsil ederken surf board'umuz da duygularımızı temsil ediyor. Gelecek olan rüzgarı ustalıkla yakaladığımızda hem gideceğimiz yere hızla varır hem de yolculuğun tadını çıkarırız.

Duygularımız ile düşüncelerimizin uyumlu birlikteliğinden nur topu gibi bir yaşam gerçekliğimiz ortaya çıkar. Düşüncelerimizi duygularımız takip ettiğinden ortaya çıkacak olan realitemiz, bizim ruhsal gelişimimizi ya destekler ya da köstekler.

Gökyüzünün değişen konumları hep bu yeni enerji rezonansına işarettir.

Eğer düşünce ve duygularımız birbirinden parçalanmış durumda iken bu frekansa yakalanırsak, içinde olduğumuz kısır döngünün oluşturacağı çaresizlik ve umutsuzluktan doğacak olan acı çok şiddetli olabilir.
Bu durum, kendimizi kontrolsüz olarak boşluktan aşağı doğru düşer gibi hissettirir.

333 Rezonans alanı, ancak zihin, beden ve ruh üçlemesinin uyumlu birlikteliğinde harika bir deneyim olur.
Düşüncelerimizi kontrol edebilir ve duygularımızı da uyumlayıp ruhsal huzura kavuşabilirsek yaşayacağımız deneyimlerde bu üçlünün ürünü olacak.

Bu enerji alanına uyum için düşüncelerimizi temsil eden baş bölgesindeki 3 çakra ile duygularımızı temsil eden bedenimizin karın bölgesinin alt kısmındaki 3 çakranın birbirine uyumu şarttır. Bu uyum ile oluşan kalp çakramızın enerji döngüsü ana kaynak enerji vorteksine karışarak yaşam düşlerimizi forma dönüştürmeye başlar.

Bu kaynak enerji içinde bulunan, sonsuz potansiyel olasılıklarımız olarak bekleyen kuark ve fotonlardan oluşan atomik yapı bizlerin 333 Rezonans Uyumu ile realitemize elektron ve protonlardan oluşan katı parçacık algısına bürünmüş form olarak tezahür eder.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder