7 Şubat 2017 Salı

Dikkat! Kristal Nesli Çok Rahatsız Etmeye Başladık...

Bundan iki yıl kadar önce Kristal çağın başladığını ve ve içine girdiğimiz bu boyutun ev sahipleri olan yeni nesle ayak uydurmamız gerektiğini aksi taktirde bu titreşimde çok sıkıntılar çekebileceğimizi dile getirmiştim. Ama öyle görünüyor ki hala onları kendi titreşimimize çekmeye çalışıyor ve ışığı karanlıkla yarmaya çalışıyoruz.

Bu evrensel kurallara göre MÜMKÜN değil!



Size bu neslin özelliğini anlatacak bir metafor benzetmesi yapmamda fayda var.

Bir ATOM bombasını ele alalım. Aslında her oluşumun kaynağı atomdur fakat onu nasıl kullandığınıza göre ya çok faydalı ya da ölümcül derecede yıkıcıdır, değil mi?

Atom bombasının patlaması için sıralı çekirdek tepkimesinin oluşmasını sağlayan kritik ortamın yaratılması gerekir. Kritik ortam seviyesi veya üzeri bir seviye oluştuğunda, kritik hacim de artar ve sonrasında kontrol dışına çıkılır ve patlama oluşur.

İşte şu an kristal nesil öfke ve şiddetin ne olduğunu öğrenmektedir.
 Bu durum onlarda ki enerji seviyesini düşürmekte ve zincirleme bir tepkimeye imkan sağlamaktadır. Belli bir kritik kütle ve hacime ulaşıldığında onlarda kendi enerji seviyelerinde deneyimleyebilecekleri etkiye tepki mekanizmalarını devreye sokacaklardır.

Bu oluşuma en güncel örnek ABD başkanı seçilen eski düşük enerji sistemini yaşatmaya çalışan Donald Trump'a karşı RedHacks'in savaş deklare etmesidir.

Onlar eski tarz silahlardan çok daha güçlü olan internet olarak bildiğimiz kuantum sarmal enerji sistemini kullanırlar.
 Böylelikle bu düzeyde eski titreşim enerjilerini kullanmaya devam etmeye çalışanlar artık hareket dahi edemez hale gelirler.

Artık bu boyutun sakinleri öfke, kin, intikam duygularının hakim olduğu bu düşük titreşimden çok rahatsız oldular ve hiç tanımadıkları öfke duygusunu tanımaya başladılar ve ellerinde ki bu kuantum sarmal enerji dönüşüm teknolojisini kullanmaya zorlanıyorlar.
Eğer kullanırlarsa dünya teknolojisi olarak algıladığımız ruhsal gelişimin form almış hali bir anda felce uğrar.

Sonucunda enerji seviyelerinde bir düşme gerçekleşir ve gelişimleri sekteye uğrar.

BUNUN OLMASINI HİÇ İSTEMEYİZ DEĞİL Mİ?

Artık aklı selim sahibi her birey üzerine düşen sorumluluğu yapmak zorunda!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder