9 Ağustos 2017 Çarşamba

ADIM ADIM ANINDA YARATIM... (Bölüm3)

Küçük bir hatırlatma yapmak gerekirse, ANINDA YARATIM serisinin ilk bölümünde niyet ve isteklerimizi sanki gerçekten onu yaşamışız gibi geçmiş anılarımızdan, içimizde olumlu bir duygu bağı bırakmış olan bir olayın içine yerleştiriyoruz.
Bu durumda, bilinçaltımız zaten sahip olduğumuz o anıya eklenen bu yeni bilgiye de sahip olduğumuzu varsayar.


 Herhangi bir sorgulama ya da yargılama yapmadan onu kabul eder.

Böylelikle, beklentimize bağlı zaman algısını da aradan çıkarmış oluruz.

İkinci bölümde, her gün hiç düşünmeden yaptığımız rutin eylemlerimizi sanki niyet ve isteğimizmiş gibi önceden hayalimizde canlandırıyor ve ardından hemen eylemi realitemize çıkarıyoruz.
Bu durumda, bilinçaltımızı hayalimizde canlandırdığımız niyetimizi anında deneyimliyoruz, programlamasına
çekiyoruz.

Şimdi gelelim serinin üçüncü bölümüne;
Bilinçaltımızı programladığımız yeni düşünce yapımızla, niyetlerimizin gerçekleşmesi adına zaman algımızı tamamen bükeceğiz.
Yine hayalimizde canlandıracağımız günlük rutin eylemlerimizi bize olumlu duygular veren eski bir anımızın içine yerleştirelim.

Mesela, sabah kalkıp ilk yüzümüzü yıkadığımızı ve ardından gün içinde planlayıp yapmak istediğimiz bir eylemi sanki zaten yapmışız gibi yakın bir geçmiş olayın içine yerleştirelim.
Ardından, planladığımız o rutin olmayan eylemi aynı geçmiş anımızın içine yerleştirdiğimiz şekilde gerçekleştirmeye çalışalım.

Bu alıştırmanın ilk ve ikinci alıştırmadan farkı, burada hem rutin yaptığımız eylemi önce hayalimizde canlandırıyoruz hem de rutin olmayan fakat gün içinde yapmayı planladığımız bir eylemi geçmişte yapmışız gibi bilinçaltımıza tanıtıyoruz.

Bu durumda, bilinçaltımız zaten zamansızlık algısında çalıştığından aradaki farka hiç aldırmaz ve asıl gerçekleşmesini istediğimiz niyetlerimiz içinde aynı şekilde var gücünle onları gerçek kabul eder ve o niyete zaten sahip olduğumuzu ve aradan zamanı çıkartarak bizim düşünce titreşimimize uyan en doğru AN içinde karşımıza çıkarmaya çalışır.

Bu yöntemler, bilinçli zihnimizin  bilinçaltımızı sabote etmeden, tabiri caizse zihnimize çaktırmadan bilinçaltımızı programlamanın harika bir yoludur.

Bu teknikler, bilinçli zihnimiz ile bilinç dışı zihnimizin beraberce harika bir uyum içinde çalışmasını sağlayan harika tekniklerdir.

Ben sürekli deneyip muhteşem sonuçlar alıyorum.

Deneyip denememek ise tamamen sizin seçiminizdir!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR