24 Eylül 2017 Pazar

Theta333 Yönteminde ANINDA DÖNÜŞÜM Nasıl oluyor?

Theta333 yöntemi ile hızlı ve kalıcı değişim ve dönüşüm yaşanmasının en önemli nedeni beynin sinir hücrelerine yönelik bir çalışmalar dizisi olmasındandır.

Stres hormonları glucocorticoidler beynin yeni hücrelerinin doğmasını engellerler.
Bu durumda yeni davranış biçimlerini alan eski hücrelerin bu yeni dürtülere adaptasyonu zaman alır.

Theta333 yöntemiyle önce bedendeki stres yok edilir.

Duyguların değişimi bedene uygulanan o duyguların bedene hissettirdiği titreşim ritmini değiştirmekle oluşur.

Yaşadığımız travmalara, sorunlara veya takıntılara bağlı olarak beyin hücrelerimizin günlük kaybı 9000 adete kadar çıkabiliyor.
Bunu göz önüne alarak, stres hormonlarının beyin hücrelerinin yenilenmesine yönelik yok edici gücünü Theta333 bilinçaltı teknikleriyle zayıflatmak ve dolayısıyla beynimizde bulunan sinir hücreleri nöronların yenilerinin sayısını günde 700'den daha fazla miktara çıkarabilmek mümkün oluyor.

Bu sayede, eski beyin hücrelerinin birbirine ilettiği zihnin şartlanmış olumsuz bilgi kayıtlarını değiştirmenin yanında yeni doğan hücrelere yeni bilgilerin verilişi ile duyguların olumlu değişimi aynı anda oluşması sağlanıyor.

Yaptığımız çalışmalar beynimizde bulunan ve duygularımızı yönlendiren Amigdala bölgesine yönelik  anlık etki eden çalışmalar olduğundan, kişinin strese bağlı öfke ve korku duyguları  bir anda sevgi ve huzur duygularına dönüşmektedir.

Bilimsel olarak beynin sinir hücrelerine uygulanan ve aynı zamanda zihin ve ruhsal bilinci de etkileyerek bedensel şifaya dönüşen bu çalışmalar gerçekten bilinçaltı çalışmalarında mucizeler yaratıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR